Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
z jedną warstwą (miały być dwie). Z drucikiem, który sprężynuje - a więc nie spełnia swej funkcji. Obawiam się też, że te maseczki mogą być szkodliwe. Sprzedawca pisze, że mają certyfikat OEKO-TEX, w co wątpię.
https://allegro.pl/oferta/maska-maseczka-ochronna-oeko-tex-50szt-na-twarz-9424764225
Sprzedawca nie chce przyjąć zwrotu.
Co radzicie w takim przypadku?
Jeśli produkt został rozpakowany, zwrotu w sensie odstąpienia od umowy przyjąć nie musi, ponieważ jest to produkt higieniczny, ale musi rozpatrzyć reklamację. Jeżeli reklamacja jest zasada, powinien na swój koszt towar wymienić na zgodny z opisem lub zwrócić wszystkie koszty. Masz problem z reklamacją, otwórz Dyskusję https://allegro.pl/dyskusje/nowa Możesz tam poprosić o wsparcie pracownika Allegro.
@xyz96, jak rozsądnie gadasz, to doceniam🙂
@konto zamknięte Bardzo proszę, nie próbuj cenzurować moich wypowiedzi, jak w wiadomym wątku niżej. To ja podejmuję decyzję, co i jak piszę. Wielu sprzedawców już próbowało mnie kneblować, ale to się nie uda.
@Knowhere, jest dowód! HA! Wiedziałem! 😄
Jednak SAM! 😛 a może.. to Samuel podejmuje decyzje.. kurde!
uwaga.. 3.. 2.. 1.. xyz pisze: nie macie się czym zajmować chłopaki? - 😄
@xyz96, cenzurować? Chyba żartujesz. Razi mnie twój pogardliwy stosunek do sprzedających.
A skarżenia na mnie do moderatorów, nawet nie będę komentować🤫
@Knowhere Nie, żaden użytkownik AG nie ma takiej możliwości.
@konto zamknięte Do tej pory nie wpłynęła na Ciebie żadna skarga i liczę, że tak pozostanie, bo zadeklarowałaś, że przyjęłaś do wiadomości moją wypowiedź
@_HolaOla_, i rozumiem, że mam pogodzić się z tym, że ktoś na tym forum może obrażać, poniżać i niszczyć wizerunek sprzedających. Ok, milczę ja grób🤭
@konto zamknięte Oczywiście istnieją rzetelni sprzedawcy i ja bardzo sobie takich cenię, ale akurat sprzedawca maseczek tutaj opisany sam sobie zapracowuje na zniszczenie wizerunku. Nie powinnaś się z takim solidaryzować bo i do Ciebie się przyklei.
@glenmoranghie, przeczytaj uważnie wątek. Nie bronię tego sprzedawcy.
@konto zamknięte, Czytałem oczywiście CAŁY wątek, i widzę jedynie że bezsensownie W TYM WĄTKU się czepiasz @xyz96 za coś co podobno napisał w jakimś innym wątku. Nie bez wzajemności zresztą. Oboje więc psujecie atmosferę i śmiecicie tutaj wpisami kompletnie nie na temat.
@glenmoranghie, już nie śmiecimy, zrobiłeś porządek.😇 A gdybyś wątek przeczytał uważnie, nie czepiałbyś się mnie, że bronię tego sprzedawcę.
Ja czytam uważnie, ale Ty nie. Bo ja się Ciebie nie czepiam ŻE bronisz "tego" sprzedawcę. Ja Ci SUGERUJĘ by się z takimi nie solidaryzować. Jeżeli się nieuważnie czyta, to faktycznie można wziąć jedno za drugie.
@glenmoranghie, a ja nie czepiałam się xyz, tylko ucieszyłam się, że w końcu dał komuś rzetelną radę.
@konto zamknięte, piłem do Twojego wpisu o jego ponoć pogardliwym stosunku do sprzedających, co w tym wątku akurat się nie uwidoczniło.
A rzetelne rady zawsze cieszą i warto je doceniać.
@glenmoranghie, bo tym wątku xyz zachował się przyzwoicie, za co dałam mu w punkt, a potem naskoczył na mnie. O co mu chodziło? Nie wiem i wcale nie chcę wiedzieć.
@konto zamknięte Widzę, że teraz na Ciebie wlazł ktoś, kogo przestałem dokarmiać😛
Weź rzuć parę snickersów, to może za nimi zaaportuje i się odczepi😁
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere, głodnego trzeba nakarmić🍗
@konto zamknięte To Ty nie wiesz co się dzieje, jak nakarmisz gremlina po północy?😁
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere, nie wiem. Ale myślę że jak wbiją zęby w żarcie, to nie odpuszczą😬