Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam takie pytanie , kupiłam śpiewającego kaktusa dla dziecka , śpiewa piosenki w 3ch językach i jednym z nim jest po polsku. Jak usłyszałam ta piosenkę byłam w szoku. Jakaś piosenka typu RAP, w ten piosence piosenkarz klnie , śpiewa ze ma 5gr (proszku) i ze chce skończyć swoje życie. Jak tak można takie coś sprzedawać dla dzieci ? Po sprawdzeniu w internecie pani w Ameryce była w telewizji bo jest Polka która kupiła kaktusa swojemu wnukowi i sama była w szoku co usłyszała. Jak można skontaktować się z kimś na Allegro żeby usunął ta zabawkę
Jak śpiewa jak piszesz to dziecku jako kołysanka nie posłuży .Być może twórcy tej zabawki też po jakimś proszku .Allegro powinno zająć się taką formą zabawki .
https://www.youtube.com/watch?v=9ZIGaN61Trk 😂
A daj link do aukcji? Na większości jest info, że zawiera takie treści :
@Client:57252138 dziękuję za Twoje zgłoszenie! W ofercie była informacja, że piosenka w języku polskim zawiera wulgaryzmy. Jednak po weryfikacji została usunięta, ponieważ powinna być wystawiona w innej kategorii np. zabawne gadżety.
@la_nika To nie lepiej było przenieść ofertę do innej kategorii zamiast ją usuwać sprzedającemu? Przecież macie taką możliwość. Takie oferty zamykacie czy usuwacie z serwisu kasując statystyki?
@DarkStoorM dział, który zajmuje się weryfikacją ofert podjął taką decyzję, więc miał podstawy, aby zadziałać w ten sposób. Przykro mi, ale nie mogę udzielić więcej informacji na ten temat.