Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedawca wysłał nie ten towar co zakupiłem, po długich dyskusjach przyznał swoją winę, ale posiadając smarta nie potrafiłem nadać zwrotu za darmo z powodu nadmiernej wagi przedmiotu (limity kuriera, pomimo że jakoś mi to dostarczyli) z winy sprzedawcy towar miał ważyć do 45kg, a w rzeczywistości 56kg. Najpierw chciał obciążyć mnie kosztami dostawy zwrotu w wysokości ~120zł (a ja sobie zarzyczylem wymiany towaru na właściwy, więc sprzedawca ma ponosić koszty wymiany towaru) allegro przyznało mi rację, i w końcu ustaliliśmy że po towar ktoś tam podjedzie (aby sprzedawca nie ponosił kosztów transportu ) osobiście w "następnym" tygodniu, a wykona zwrot kosztów. Koszty wróciły na konto, po towar nikt się nie stawił, a to mi leży i miejsce zajmuje. Ile czasu mam czekać na ten odbiór osobisty?
Pytaj sprzedającego, i wyślij mu jakiś termin do odebrania. masz dyskusję jeszcze otwartą a jak nie to prze centrum wiadomości.
Wezwij sprzedającego do odbioru towaru w wyznaczonym terminie np. 7 dni i poinformuj go że jeśli go nie odbierze to będziesz naliczać opłatę za jego przechowywanie oraz określ jaką stawkę będziesz naliczać za każdy dzień przechowywania.