Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedawca wysłał nie ten towar co zakupiłem, po długich dyskusjach przyznał swoją winę, ale posiadając smarta nie potrafiłem nadać zwrotu za darmo z powodu nadmiernej wagi przedmiotu (limity kuriera, pomimo że jakoś mi to dostarczyli) z winy sprzedawcy towar miał ważyć do 45kg, a w rzeczywistości 56kg. Najpierw chciał obciążyć mnie kosztami dostawy zwrotu w wysokości ~120zł (a ja sobie zarzyczylem wymiany towaru na właściwy, więc sprzedawca ma ponosić koszty wymiany towaru) allegro przyznało mi rację, i w końcu ustaliliśmy że po towar ktoś tam podjedzie (aby sprzedawca nie ponosił kosztów transportu ) osobiście w "następnym" tygodniu, a wykona zwrot kosztów. Koszty wróciły na konto, po towar nikt się nie stawił, a to mi leży i miejsce zajmuje. Ile czasu mam czekać na ten odbiór osobisty?
Pytaj sprzedającego, i wyślij mu jakiś termin do odebrania. masz dyskusję jeszcze otwartą a jak nie to prze centrum wiadomości.
Wezwij sprzedającego do odbioru towaru w wyznaczonym terminie np. 7 dni i poinformuj go że jeśli go nie odbierze to będziesz naliczać opłatę za jego przechowywanie oraz określ jaką stawkę będziesz naliczać za każdy dzień przechowywania.
Jeżeli zwrócił środki przed odbiorem towaru to znaczy że ani go nie będzie wymieniał ani nie bedzie go odbierał