Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dokonałam zakupu i wpisałam adres paczkomatu w mieście X gdzie spędzam urlop .
Następnie kupiłam ten sam przedmiot do miasta Y.
Wysyłki spełniają kryteria Smart. KAZDA powyzej 40zł.Suma łączna za wysyłkę mniejsza niż 40
Allegro w zakładce kupione zawsze łączy te wysyłki.Sprzedający odmawia wysłania do 2 miast.Żąda dodatkowych opłat.
To są dwa oddzielne zamówienia a allegro pewnie łączy celem sprawdzenia łącznej kwoty za wysyłkę 1 przedmiotu.
Nigdy nie było problemu ,zwykle tak zamawiam i wysyłka idzie do 2 paczkomatów...
O namówieniu sprzedającego,zeby napisał do Allegro pytanie jak to technicznie zrobic-mowy nie ma...
Jeśli są to dwa oddzielne zakupy i każdy z osobna spełnia warunki Smart, to sprzedawca nie może żądać żadnych dopłat. Rozpocznij Dyskusję; https://allegro.pl/dyskusje/nowa i poproś tam o pomoc pracownika Allegro.
@3Maluch Sprzedawca musi ci wysłać każdą z osobna na ten adres który chcesz.
Niestety korzystalam z internetu w pociągu.Nie udalo się dokonac platnosci za pierwszym razem -stracilam zasięg.
Potem zaznaczyłam kilka zamówien i zrobiłam platnośc zbiorczą i podobno w tym problem.
Anulowałam częsc zamówienia.Zaplaciłam raz jeszcze;)
Co najmniej 40 zamówień robiliśmy w 2 miejsca.Nigdy nie bylo problemu.Nie raz nie udało się zapłacic za pierwszym razem.
Trudno tu ocenić, jak dokładnie przebiegała ta transakcja, czy te dwie paczki w dwóch zakupach z jedną płatnością kwalifikowały się do wysyłki pod dwa adresy. Wyjaśniaj to w Dyskusji. Pracownik Allegro ma wgląd w Twoje zakupy i się wypowie.