Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak wyżej, zmarnowany czas na sprawdzanie dlatego
BRAK MOŻLIWOŚCI WYBORU PACZKOMATU
A dlaczego?
Nie działa mapa z wyborem jakiegokolwiek punktu odbioru. Punkty nie wyświetlają się do wyboru.
Dalej nic nie działa. Znalazłem fajną aukcję i nie mogę jej kupić. Jutro zapewne jakiś mongoł mnie wyprzedzi i uniemożliwi mi zakup. Allegro one box to więcej nie działa niż działa. Na aukcjach powinien być wymóg aby sprzedawcy nie udostępniali tylko one boxów bo to paczkomaty z masą błędów.
@-PRORIDE- Nie we wszystkich miastach dostępne są automaty Allegro One: https://allegro.pl/kampania/one/znajdz-nas
Nie mogę wybrać punkty odbioru
wiadomo kiedy naprawią ten problem? muszę pilnie złożyć zamówienie
Nie wiadomo
Po wybraniu metody dostawy na mapie nie pojawia się żaden paczkomat/allegro box/punkt odbioru Ruchu etc. czy to jakaś awaria oprogramowania?
Mam ten sam problem. Żaden paczkomat nie jest dostępny a w okolicy mam kilka.
To samo u mnie
Nie mogę wybrać paczkomatu, nie ma sugerowanych a przy próbie wyboru z mapy wczytuję się mapa z komunikatem że bie wczutaly się wszystkie punkty odbioru. Problem w tym, że nie wczytuję się żaden paczkomat w całej Polsce. Chciałam zamówić coś u dwóch roznych sprzedawców i w obu przypadkach jest dokładnie tak samo.
Dziękujemy za Wasze zgłoszenia! Obecnie mamy problem z wyborem paczkomatów, automatów paczkowych i punktów odbioru na formularzu dostawy.
Pracujemy już nad rozwiązaniem, dam znać, gdy tylko otrzymam informację, że problem już nie występuje.
Pani Moderatorko - powiadomienie o awarii jako "mamy rozwiązanie" brzmi śmiesznie. Jakie to rozwiązanie?
niby faktycznie oznaczenie problemu jako rozwiązanego wygląda dziwnie ale ma sens o tyle, że problem jest rozpoznany trwa akcja ratunkowa i nie sensu dodawać nowych zgłoszeń tylko poczekać 🙂
U mnie już zadziałało
@SDOBRASZ dokładnie tak jak wskazał @VanDerAshen 🙂
Oznaczam moją wiadomość jako rozwiązanie, aby każda osoba wchodząca do tego wątku z takim samym problemem widziała, że wiemy o nim i pracujemy nad rozwiązaniem, inaczej musiałaby szukać na trzech stronach wypowiedzi osoby z Allegro 🙂
Chcę wybrać sposób dostawy, ale nie ma na mapie żadnych punktów odbioru paczkomaty impost? Nie mogę kontynować zakupy...Co robić?
U mnie dokładnie to samo.
Nie mogę wybrać żadnego punktu odbioru.
U mnie to samo . Nie mogę zaznaczyć dostawy na paczkomaty , które nawet nie są pokazywane na mapce .
Popsuli, allegro albo inpost. Nie działa ani przez www ani przez mobilną aplikację, czekamy 😕