Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak wyżej, zmarnowany czas na sprawdzanie dlatego
Na mapie nie pojawiają się żadne punkty odbioru. Sprawdzone w aplikacji, w przeglądarcie na telefonie, w przeglądarce na komputerze. Co jest grane?
U mnie to samo, nie działa przez przeglądarki (FF, opera, chrome) i przez aplikację
Mam dokładnie to samo. Brak punktów odbioru na mapie.
Wygląda że nikt nad tym nie panuje. Nawet komunikatu o niesprawności systemu, chwilowej blokady możliwości kupowania, alternatywnej metody wybrania punktu odbioru, kompletnie nic. Zmarnowane pół godziny by rozkminić o co chodzi. Dość duża plama jeśli chodzi o komunikację z klientami, ktoś z odpowiedniego działu chyba powinien mieć po premii w tym miesiącu.
Brak możliwości wyboru paczkomatów przy zakupie.
Potwierdzam, również nie mogę wybrać paczkomatu. Czy można to gdzieś zgłosić ?
Rowniez nie moge, zaktualizowana przegladarka Chrome oraz z aplilkacji na Androidzie.
BRAK MOŻLIWOŚCI WYBRANIA PACZKOMATU
Nie mogę dokonać zakupu za pomocą aplikacji mobilnej ponieważ nie wczytuje mi żadnych punktów InPost przy wyborze dostawy.
Witam, mam taki problem, że kiedy chce zamówić dziś cos z allegro i wybieram opcję z punktem odbioru, to na mapach nie widać punktów odbioru - uniemożliwiając mi zamówienie rzeczy! Sprawdzałem na 2 komputerach i telefonie więc to nie jest wina po mojej stronie.
@Reliantification A tu masz uzupełnione? https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/punkty-odbioru
Chcę wybrać sposób dostawy, ale nie ma na mapie żadnych punktów odbioru(paczkomaty impost, furgonetka itp) z tego powodu nie mogę ani złożyć zamówienia ani zapłacić o co chodzi?????
Wejdź na mapę kilka razy. Raz na 5 wejść pojawiają się punkty ;).
Nie mogę wybrać paczkomatu pojazuje błąd
BRAK MOŻLIWOŚCI WYBORU PACZKOMATU
Czy coś już wiadomo odnośnie do braku możliwości wybrania któregokolwiek paczkomatu?
Pozdrawiam
K
Mam towar za 200 zł chc mi na mapieąc go kupić nie pokazuje mi na mapie wogole paczkomatow. Nawet w zasięgu 30 km
Mam ten sam problem
U mnie to samo. Zniknął domyślny paczkomat i nie ma żadnych innych. Strona nie nawiązuje połączenia z serwisem inpostu wcale.