Witam. Mam problem z apką Allegro, jak na nią klikam to robi się nakładka pierwszej strony i nic nie mogę zrobić, gdy nacisne wyjście ta nakładka znika i mogę normalnie wszystko sprawdzać. Już robiłem na nowo reinstalację i nic nie pomogło. Czy to jakiś błąd po aktualizacji?? Ma ktoś podobny problem??
Witam u mnie to samo aplikacja nie działa na dotyk
Otrzymałam informację, że aplikacja już działa i wszystko wróciło do normy. Potwierdzicie ? 😉
Działa
U mnie nie działa. Nie można się nawet zalogować, cały czas kręci się kółeczko. Co najmniej od wczoraj. Wersja na komputer działa.
Dzień dobry. Pojawił się problem z aplikacją, nie ma możliwości kliknięcia w cokolwiek- brak reakcji. Telefon jest zaktualizowany, aplikację ściągnołem na nowo. Zauważyłem iż wszystko działa do momentu zalogowania się na konto, wtedy już nie działa nic
Mam identycznie
Dokładnie to samo, Zero reakcji, tylko główna strona (realme 14pro+, android 16, aplikacja aktualna)
Też tak mam dzisiaj. Nie klikaj po kilka razy, tylko raz, bo mam wrażenie że strona po dwóch kliknięciach robi nakladkę. Musimy czekać na poprawkę od Allegro. Jak już Ci się zablokuje, to stuknij dwa razy wstecz, powinno się odblokować.