anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[16.04.2026] Problem z Aplikacją Allegro- nie reaguje na dotyk.

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:62526072
#1 Nowicjusz

Witam. Mam problem z apką Allegro, jak na nią klikam to robi się nakładka pierwszej strony i nic nie mogę zrobić, gdy nacisne wyjście ta nakładka znika i mogę normalnie wszystko sprawdzać. Już robiłem na nowo reinstalację i nic nie pomogło. Czy to jakiś błąd po aktualizacji?? Ma ktoś podobny problem??

oznacz moderatorów
28 ODPOWIEDZI 28
scooter333
#7 Wielbiciel

Witam u mnie to samo aplikacja nie działa na dotyk

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Otrzymałam informację, że aplikacja już działa i wszystko wróciło do normy. Potwierdzicie ? 😉 

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
doctor1
#2 Obserwator

Działa

oznacz moderatorów
ewebie1
#1 Nowicjusz

U mnie nie działa. Nie można się nawet zalogować, cały czas kręci się kółeczko. Co najmniej od wczoraj. Wersja na komputer działa.

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@ewebie1 To nie jest ten sam problem. Jeśli nie możesz się zalogować, skontaktuj się proszę przez formularz. 

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
marcin2040
#8 Zapaleniec

Dzień dobry. Pojawił się problem z aplikacją, nie ma możliwości kliknięcia w cokolwiek- brak reakcji. Telefon jest zaktualizowany, aplikację ściągnołem na nowo. Zauważyłem iż wszystko działa do momentu zalogowania się na konto, wtedy już nie działa nic

oznacz moderatorów
bdr_pl
#7 Wielbiciel

Mam identycznie

oznacz moderatorów
Juliusz_Sokulski
#1 Nowicjusz

Dokładnie to samo, Zero reakcji, tylko główna strona (realme 14pro+, android 16, aplikacja aktualna)

oznacz moderatorów
Malina77pl
#7 Wielbiciel

Też tak mam dzisiaj. Nie klikaj po kilka razy, tylko raz, bo mam wrażenie że strona po dwóch kliknięciach robi nakladkę. Musimy czekać na poprawkę od Allegro.  Jak już Ci się zablokuje, to stuknij dwa razy wstecz, powinno się odblokować.

oznacz moderatorów