Witam. Mam problem z apką Allegro, jak na nią klikam to robi się nakładka pierwszej strony i nic nie mogę zrobić, gdy nacisne wyjście ta nakładka znika i mogę normalnie wszystko sprawdzać. Już robiłem na nowo reinstalację i nic nie pomogło. Czy to jakiś błąd po aktualizacji?? Ma ktoś podobny problem??
U mnie to samo przestał działać dotyk honor 400 pro
Mi także nie działa, najnowsza wersja aplikacji, cookies kilkukrotnie usunięte. Motorola Edge 30 ultra, Android 15
Też tak mam. Wygląda jakby na ekranie pojawiała się kopia ekranu, zrzut i przesłaniała aplikacje. Po naciśnięciu na przycisk cofnij na dole ekranu ta nakładka znika i można używać aplikacji. Jakiś wirus? Android 16, aktualny, allegro apka odinstalowana i zainstalowana ponownie. Skanowanie telefonu nic nie wykryło więc raczej coś wewnątrz aplikacji allegro
Witam.Mam problem z działaniem aplikacji nie dziala dotyk, realme gt 7 pro,system android
Aplikacja nie reaguję na dotyk na dwóch telefonach !!!!!!!!!
Mnie również nie działa, redmi note 14 pro
Dodaje link do filmiku i zdjecie wersji oprogramowania .
Od dzis nie działą aplikacja allegro na smarfonie samsung s25+. Nie reaguje na dotyk. Wyczszczenie pamieci nie pomogło. Czy ktos mial podobny problem?
Mi tez nie działa na poco X7 pro nie reaguje na dotyk
Mam ten sam problem. Przed chwilą wyskoczyła prośba o akceptację plików cookie. Po tym ładuje stronę główną w aplikacji i nie reaguje dotyk. To już kolejny problem tego typu. Kilkanaście miesięcy temu było podobnie.
Honor 400 pro właśnie przestał działać dotyk w aplikacji Allegro co teraz ?
Aktualnie mamy problem z prawidłowym funkcjonowaniem naszej aplikacji, za co serdecznie Was przepraszam. Pracujemy nad rozwiązaniem i jak tylko usterka zostanie usunięta, natychmiast wrócę z informacją.
U mnie jest ten sam problem. Czyszczenie pamięci i danych nie pomaga. Odinstalowałem i zainstalowałem i tak samo nic to nie dało. Do południa aplikacja działa normalnie a teraz nie.
Witam,
Dzisiaj po włączeniu aplikacji allegro przestaje reagować, nic nie można wpisać i przeglądać. Sprawdziłem na drugim telefonie i sytuacja jest identyczna, ale dobiero jest problem po zalogowaniu. Na komputerze wszystko działa dobrze.