anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[16.04.2026] Problem z Aplikacją Allegro- nie reaguje na dotyk.

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:62526072
#1 Nowicjusz

Witam. Mam problem z apką Allegro, jak na nią klikam to robi się nakładka pierwszej strony i nic nie mogę zrobić, gdy nacisne wyjście ta nakładka znika i mogę normalnie wszystko sprawdzać. Już robiłem na nowo reinstalację i nic nie pomogło. Czy to jakiś błąd po aktualizacji?? Ma ktoś podobny problem??

oznacz moderatorów
28 ODPOWIEDZI 28
sebix76
#7 Wielbiciel

U mnie to samo przestał działać dotyk honor 400 pro

oznacz moderatorów
bdr_pl
#7 Wielbiciel

Mi także nie działa, najnowsza wersja aplikacji, cookies kilkukrotnie usunięte. Motorola Edge 30 ultra, Android 15

oznacz moderatorów
Client:37573862
#2 Obserwator

Też tak mam. Wygląda jakby na ekranie pojawiała się kopia ekranu, zrzut i przesłaniała aplikacje. Po naciśnięciu na przycisk cofnij na dole ekranu ta nakładka znika i można używać aplikacji. Jakiś wirus? Android 16, aktualny, allegro apka odinstalowana i zainstalowana ponownie. Skanowanie telefonu nic nie wykryło więc raczej coś wewnątrz aplikacji allegro 

oznacz moderatorów
kf19851
#8 Zapaleniec

Witam.Mam problem z działaniem aplikacji nie dziala dotyk, realme gt 7 pro,system android 

oznacz moderatorów
haron1101
#1 Nowicjusz

Aplikacja nie reaguję na dotyk na dwóch telefonach !!!!!!!!!

oznacz moderatorów
kokotkiewicz
#7 Wielbiciel

Mnie również nie działa, redmi note 14 pro

oznacz moderatorów
remos_2008
#7 Wielbiciel

oznacz moderatorów
marv16
#1 Nowicjusz

oznacz moderatorów
bochen78
#2 Obserwator

oznacz moderatorów
Client:50335880
#1 Nowicjusz
  • Po zalogowaniu i przejscia na ekran główny wczytuje się coś, co pewnie jest jakims powiadomieniem lub reklamą, nic się nie wyświetla. Jednoczesnie blokuje dotyk w całej aplikacji.

Dodaje link do filmiku i zdjecie wersji oprogramowania .

20260416_163619.jpg

oznacz moderatorów
cyjan_p
#7 Wielbiciel

Od dzis nie działą aplikacja allegro na smarfonie samsung s25+. Nie reaguje na dotyk. Wyczszczenie pamieci nie pomogło. Czy ktos mial podobny problem?

oznacz moderatorów
Client:74306632
#7 Wielbiciel

Mi tez nie działa na poco X7 pro nie reaguje na dotyk

oznacz moderatorów
Client:89093763
#7 Wielbiciel
Też mam taki problem. Jak aplikacja się uruchamia to wygląda jakby otwierało się jakieś powiadomienie/coś na pełen ekran co blokuje dostęp. Jak cofnę, to niby się zamyka i aplikacja działa, ale wolałbym jakby działało poprawnie bez kombinowania.
oznacz moderatorów
davidsss7
#7 Wielbiciel

Mam ten sam problem. Przed chwilą wyskoczyła prośba o akceptację plików cookie. Po tym ładuje stronę główną w aplikacji i nie reaguje dotyk. To już kolejny problem tego typu. Kilkanaście miesięcy temu było podobnie.

oznacz moderatorów
sebix76
#7 Wielbiciel

Honor 400 pro właśnie przestał działać dotyk w aplikacji Allegro co teraz ?

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Aktualnie mamy problem z prawidłowym funkcjonowaniem naszej aplikacji, za co serdecznie Was przepraszam. Pracujemy nad rozwiązaniem i jak tylko usterka zostanie usunięta, natychmiast wrócę z informacją.

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
Client:73015147
#2 Obserwator

U mnie jest ten sam problem. Czyszczenie pamięci i danych nie pomaga. Odinstalowałem i zainstalowałem i tak samo nic to nie dało. Do południa aplikacja działa normalnie a teraz nie.

oznacz moderatorów
miron1022
#7 Wielbiciel

oznacz moderatorów
doctor1
#2 Obserwator

Witam,

Dzisiaj po włączeniu aplikacji allegro przestaje reagować, nic nie można wpisać i przeglądać. Sprawdziłem na drugim telefonie i sytuacja jest identyczna, ale dobiero jest problem po zalogowaniu. Na komputerze wszystko działa dobrze.

oznacz moderatorów