anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[22.03] Brak wygranej licytacji na liście zakupów.

MAMY ROZWIĄZANIE!
Aquarius702
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry.

Wzięłam udział w licytacji telefonu i moja oferta okazała się najwyższa, ale do tej pory ta transakcja nie pojawiła się na liście zakupów. W dalszym ciągu widnieje natomiast na liście licytacji, choć aukcja skończyła się już kilka godzin temu. Jak temu zaradzić, aby móc opłacić wygrany zakup?

Z góry dziękuję za pomoc,
Anna

Zrzutekranu_2024-03-22-13-25-08-150.jpeg

oznacz moderatorów
27 ODPOWIEDZI 27
chris_cover
#7 Wielbiciel#

@la_nika  nie chcę być upierdliwy ale na żadnej z aukcji nie widzę adnotacji o cenie minimalnej. Korzystam z telefonu na androidzie jeśli to ma znaczenie.

Screenshot_2024-06-15-12-21-57-94_a038fdda0361bc57fee075193df50ddc.jpg

Screenshot_2024-06-15-12-22-31-57_a038fdda0361bc57fee075193df50ddc.jpg

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@chris_cover nie jesteś 🙂 To dlatego, że została osiągnięta cena minimalna, gdy tak się dzieje napis znika. 

Monika
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Aquarius702 @skrubxgt @pooher @userconfig2 dostałam już potwierdzenie, że problem z licytacjami leży po naszej stronie, dlatego już pracujemy nad jego rozwiązaniem. Przepraszam Was za te utrudnienia. 

Ola
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów
RadzoFM
#1 Nowicjusz#

Tak jak w temacie. Dodatkowo, nie dostaje powiadomień o wygranej licytacji, pomocy.

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów
sylvia83
#2 Obserwator#

Czyli to ogólny błąd allegro? Bo jak próbuję wyświetlić ofertę, w której podobno wygrałam, to mi cały czas ekran miga, a czas odlicza wstecz - tak jak tu poprzednicy wspomnieli. Rozumiem, że trzeba czekać?

oznacz moderatorów
ITdawid
#9 Pomysłodawca#

mam to samo sprzedałem przedmioty na licytacji a nie mam ich w sprzedanych klijenci też nie mogą za nie zapłacić co jest grane ? 

oznacz moderatorów
awantii
#2 Obserwator#

Mam podobny problem po wygranej aukcji , brak potwierdzenia  email , brak aukcji w zakończonych i obserwowanych

oznacz moderatorów