Autoryzacja nie powiodła się. 
 Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak zrealizować spłatę?
Zamówienie potwierdzone a płatność blik ciągle w toku. Są jakieś kłopoty?
@bibza3 tak, kłopoty z czytaniem😉, wystarczy przeczytać tytuły dziesięciu najnowszych postów
wiesz... ludzie się pytają, ja mam np. cashback 5% na 3 produkty, kupiłem, pieniądze zablokowane, pobrane z konta i tyle. Nie ma pieniędzy, nie ma towaru, nie ma cashback... ludzie się irytują przez to tyle tematów.
Nie stety nie mogę spłacić swoich zakupów w allegro pay nie ma opcji blik a wprowadzając kartę nie pobiera mi w ogóle z konta . Nie wiem co się dzieje
proszę o info
pozdrawiam
Witam. Dokonałam płatności Blik , pobrało mi kwotę z konta bankowego na allegro widnieje ze nie zapłacone. Prosze o sprawdzenie.
Kiedy zacznie działać płatność blik na Allegropay?
Witam. Dokonałem płatności Bliki , pobrało mi kwotę z konta bankowego na allegro widnieje ze nie zapłacone. Prosze o sprawdzenie.
Mam dokładnie taką samą sytuacje
Awaria Blika jest. Trzeba czekać aż atak na Blika się skończy.
@Leszek111111111 prawdę mówiąc, to trochę dziwne, ze Blik nie ma zabezpieczenie na DDoS🤔
Przed atakiem DDoS niezbyt można się chronić. Co najwyżej można próbować minimalizować straty.
Po prostu odcina się atakowany adres od sieci. Póki co to najlepsza metoda, ale serwis dostępny pod danym adresem staje się niedostępny.
@pecela tylko nie mów mi, że znów będziemy się kłócić o sprawy techniczne, które nikogo na tym forum nie interesują😉, wiem jak to działa, bo sam miałem taki atak na moja stronę i musiałem się "przenieść"
To akurat trochę inny poziom. BLIK ma własny system autonomiczny (czyli jest sam dla siebie dostawcą internetu).
Poza tym pewnie miałeś tylko jakiś vhosting, a nie całe DC, jak BLIK.
@pecela no tak, to był atak na hosting, ale tak skuteczny, że trzy miesiące nie miałem dostępu do ftp😡
U mnie od godziny 14.30 brak wpłaty blik kasa wyszła i.....nie doszła
U mnie to samo, ciekawe gdzie kasa powędrowała i czy zostanie zwrócona
Mam to samo i złowiłem to na allegro
Dziś po raz pierwszy od wielu lat nie mogę opłacić allegro pay przez Blik. Restart telefonu, oraz wylogowanie i zalogowanie z konta zrobiłam. Proszę o pomoc.
Nie ma zmiany statusu konta że zostało opłacone .Płacone było blikiem