Autoryzacja nie powiodła się. 
 Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak zrealizować spłatę?
Mam, to samo. Przed chwilą zapłaciłem za dwie raty, ale nic nie odnotowane. W banku poszło oczywiście.
U mnie ta sama sytuacja, dosłownie sprzed chwili
Czyli jest jakiś problem po stronnie Allegro. Tylko co teraz z naszym hajsem? Nigdy się to jeszcze nie zdażyło!
Metoda BLIK z kodem
Blik
Również BLIKIEM
Niestety, problem nadal występuje. Najpierw nie widziałam możliwości zapłaty blikiem, potem się pojawiła taka możliwość i dokonałam płatności, ale w AllegroPay nadal nie widzę rozliczenia. Robiłam przelew 15, może 20 minut temu.... U siebie widzę kwote zapłaconą w blokadach.
15 minut temu identyczna sytuacja , pytanie tylko co z kasą ??? 😉
Nie prawda blik nie dziala i prosze w blad nie wprowadzać allegro to samo mowi przed chwila!!!
@mcepa a możesz doprecyzować do kogo była ta odpowiedz🤔
Obecnie wciąż występuje globalna awaria BLIK.
Nie jest to problem po stronie Allegro. Awaria dotyczy operatora płatności BLIK, dlatego konieczny jest kontakt bezpośrednio z Waszym bankiem, żeby uzyskać więcej informacji.
Prosimy w miarę możliwości o skorzystanie z innej metody płatności.
@matt_rose możecie poprosić administratora strony, aby przekierowywał wszelkie informacje dotyczące Blika "tam gdzie trzeba"🤔
U mnie to samo, zapłacone blikiem, pobrane z konta, w panelu nie pokazuje wpłaty
Mam t samo. Kase pobrano z konta a na allegropay dalej widnieje, że mam zapłacić.
ciekawe kiedy nam zwrócą pieniądze,
Przed chwiłam zaległości w Allegro Pay blikiem, kwota została pobrana jednak na koncie dalej widnieje ta zaległość
Dlaczego w panelu spłata pay nie moge spłacić raty blikiem?
@Client:61442437 Operator płatności potwierdza, że między godziną 13:50 a 14:16 występowała awaria BLIK.
Obecnie płatności za pomocą BLIK działają prawidłowo.