Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Nie ma funkcji zwrotu produktu. Przenosi do nowej, pustej karty…
nie działa funkcja zwrotu??
Mi również nie działa ta funkcja 😞
Chcę zwrócić produkt- wadliwy. Gdy przechodzię w zakładkę "zwrot zakupu" przenosi mnie na pustą stronę. (Tak jakby główny temat strony- formularz, po prostu został wycięty). Proszę o pomoc.
Dzień dobry. Nie ma funkcji zwrotu produktu. Przenosi do nowej, pustej karty.
Dzień dobry. U mnie ten sam problem - nie działa funkcja zwrotu towaru. Przenosi mnie do nowej, pustej karty…
u mnie też, jakaś awaria?
Mam ten sam problem. Zwrot nie działa w ogóle.
@G-rzegorz1 @agusgusia @samslein @Client:70622008 @jokee_2006 @alina1710 @mrobaszkiewicz @Chorzowiak czy mogę poprosić kogoś z Was o przesłanie filmiku na którym będzie widoczne pełne okno przeglądarki i widoczny opisywany problem? Jest to konieczne, aby zgłosiła problem do Działu technicznego. Czy możecie napisać też czy problem występuje podczas korzystania z innej przeglądarki?
Potwierdzam u mnie też dziś nie działa.
Już działa znowu u mnie.
u mnie też działa
Nie mogę uruchomić opcji zwrotu swojego zakupu, który okazał się wadliwy (nie działający). Po kliknięciu opcji "zwrot" wyrzuca mnie na główną stronę Allegro.
Nie mogę zwrócić produktu przycisk zwrot przekierowuje do pustej strony. Sprawdzamy na Pc i aplikacji na telefonie. Ktoś ma taki problem?
Mam to samo, przenosi do strony bez odpowiedniej zawartości. Sprawdzałem na apce w telefonie, także nie działa. nic się nie otwiera.
Mam dokładnie ten sam problem, niestety formularz nie wyświetla się, nie można nic zrobić. Zarówno w aplikacji na komórce jak i w kilku przeglądarkach na komputerze.
Dokładnie mam ten sam problem.😪