Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
żeby można było wyszukiwać dwie oferty u jednego sprzedawcy?
No to w końcu się udało 😉
pozdravki
Damian
To za kolejne dziesięć wprowadzą obecne postulaty 😛
To już musimy składać kolejne wnioski.
Może tym razem pójdzie szybciej ;-). Jak to się mówi w KUPIE siła 😛
My wiele rzeczy chcieliśmy. Szkoda tylko, że na wprowadzanie niektórych potrzeba było dekady 😉
A ja na FF w dalszym ciągu widzę trójkącik w kwadracie zamiast obrazka 🙂
@pinsplashjuż wiadomo, że jeżeli użytkownik ma niską rangę to jego grafika musi zostać zaakceptowana przez moderację dopóki się to nie stanie- wyświetla się ten stock. W postach użytkowników o wyższej randze nie ma wymogu tej weryfikacji i obrazek wskakuje od razu.
A zaraz zrobimy test 😎
@pogotowie-itwychodzi na to, że ranga jeszcze za niska albo ktoś nas w błąd wprowadził... chyba, że jesteś złośliwy i specjalnie wrzuciłeś grafikę stocka 😄
@pogotowie-itoszukali nas, nie działa.
U mnie działa jak widać 🤔
@pogotowie-itmoże widzisz, dlatego, że sam wstawiłeś?
@pogotowie-it
No nie widzę, dalej stockowy trójkąt w kwadracie w obu przypadkach. Albo wymagana jest wyższa ranga albo to nie działa tak jak mówił ktoś z moderatorów.
Denerwujący jest brak spacji po wywołaniu kogoś w małpie, w edytorze ta spacja jest, a w postach nie ma.
Dlatego ja daję enter, żeby był odstęp.
Jeśli każda grafika ma być zatwierdzana przez admina do do bani
@msniezek @_HolaOla_ jak to jest z tymi grafikami??
Swoją widzę, Twojej nie.
ja też swoją widzę, a jak w tym poście coś dałeś to nie widzę.
Już napisałem o tym rządzącym tutaj 😉
Grafiki działają dokładnie tak jak napisał @Yoopeeter. Dopóki ktoś z naszego zespołu nie zaakceptuje zdjęcia, nie jest ono widoczne dla innych użytkowników. Jeśli natomiast osiągnięcie odpowiednio wysoką rangę, Wasze zdjęcia nie będą wymagały akceptacji 😉
@_HolaOla_ Ola to przy zwiększeniu ( znacznym) liczby użyszkodników forum będziecie musieli mieć jedną osobę tylko do zdjęć - będzie "wąskie gardło"...
Dziwne, u mnie nie działa. 😞
Znaczy jest na Japku, ale w Łindołzie nima, a to z niego najczęściej korzystam.