Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ostatnio kupując felgi do samochodu, skierowałem towar na dodatkowy nowowprowadzony adres do wysyłki towaru. Towar dotarł prawidłowo na adres wysyłki. Wczoraj zakupiłem inny towar z odbiorem w ORLEN Paczka i jako odbiorca podstawiły się dane z dresu do wysyłki, o którym było wcześniej. Co mają adresy do wysyłki do odbiorcy towaru? Sprzedawca wystawił paragon na dane z adresu do wysyłki. Ja jestem kupującym i na mnie powinny być wystawiane paragony. Dlaczego wysyłacie adres do wysyłki przy wysyłce do paczkomatu. Jakieś totalne pomieszanie!
Ponieważ one się zapisują i musisz wybrać który ma być, wyboru dokonujesz podczas (przed) zapłaceniem u góry w lewym rogu, możesz także wykreślić niepotrzebne dane tu:https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/dane-konta
ale co ma adres do wysyłki do kupującego. Sprzedawca wystawił mi paragon na dane z adresu do wysyłki. Ja kupuję, ale wysyłam na dres do wysyłki.
Jak można wystawiać paragon na adres do wysyłki?
Można w Allegro jest wszystko inne, adres do wysyłki = adres odbiorcy = kupujący ???!!!!!\
Cześć, @infob. W momencie uzupełniania formularza dostawy podpowiadamy adres, który był przez Ciebie ostatnio używany. Jeśli chcesz, aby dostawa była zrealizowana na inny adres, to musisz go edytować przy finalizacji zamówienia.
Dane adresowe klienta są udostępniane po to, aby w razie konieczności przekierować przesyłkę z punktu/automatu pod adres domowy.