Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy można jakoś wyłączyć tą głupią Alinę? Kiedyś jeszcze pojawiała się tylko sporadycznie, a teraz przy każdej wiadomości wysyłanej do sprzedającego, nawet gdy rozmowa jest w toku i odpisuję na jego wiadomość. Przez ten badziew wczoraj nie zauważyłam, że mi się nie wysłało zapytanie do sprzedawcy. To już jest naprawdę męczące 😠
Dodam, że jeszcze nigdy do niczego mi się ona nie przydała. Jedynie nieustannie przeszkadza. Nawet niewygodnie później czyta się rozmowę ze sprzedawcą, bo przed każdą moją wiadomością jest wiadomość Aliny 😞
Nie można wyłączyć, ona jest tu najważniejsza i najmądrzejsza.
To się z nią ożeń 😛
Jest nie tylko Twoją "zmorą" ale i innych i ciągle "umila" nam życie .
@betmary To niestety jest jak z drzwiami od małego Fiata > jak porządnie nie trzaśniesz to się nie zamknie😂
@betmary możesz wyłączyć ten badziew tutaj: https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/ustawienia-komunikacji
Mam nadzieję, że faktycznie zadziała, bo tam jest tylko mowa o odpowiadaniu na pytania, a u mnie to wygląda tak, że gdy chcę wysłać wiadomość do sprzedawcy, to Alina za każdym razem pyta, czy na pewno chcę ją wysłać i pociska jakieś bzdety, że coś tam znajdę w opisie itp. 😕 I muszę przez to klikać 2 x, żeby skutecznie wysłać wiadomość.
@betmary działa, sprawdzone 🙂 Wycina całkowicie ten twór.
W takim razie to super! Dziękuję 🙂
Jesteś mistrzem. Ludzie się na to to żalą od miesięcy. Sama ze 2 posty już wkurzona naskrobałam i nikt słówka nie pisnął, ze to da się wyłączyć...
To jest jedyny sensowny pracownik korpo;) Alina przy Roy-u to profesor akademicki, i jeszcze gada po polsku.