anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

allegro delivery zwrot paczki do nadawcy

MAMY ROZWIĄZANIE!
babyy4
#1 Nowicjusz

Witam, 02.11.25r złożyłam zamówienie z dostawą allegro delivery do punktu DHL POP,  04.11 po 8.10 przesyłka była wydana do  doręczenia,niestety jak się okazało z historii dostawy o 10.57 dostawca sam przekierował do innego punktu dostawy, o 15.03 została nie doręczona i została cofnięta z powrotem do oddziału ,a o 15.07 została zwrócona do nadawcy. Mam pytanie dlaczego przesyłka została zwrócona do nadawcy,a nie podjęto ponownej próby dostawy np następnego dnia????. Oczekuje rozwiązania tego problemu,tym bardziej że przy tym zamówieniu użyłam kuponu.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@babyy4  jak zrobisz zwrot, to kupon wróci😉, ale podaj jeszcze numer przesyłki lub zamówienia

oznacz moderatorów
babyy4
#1 Nowicjusz

Tylko nie mam co zwracać,bo kurier sam już zrobił zwrot do nadawcy, zamiast próbować dostarczyć.

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@babyy4  nie chodzi tutaj o fizyczny zwrot przesyłki, ale odstąpienie od umowy, a jak nie podasz więcej szczegółów, to ciężko będzie dojść co się stało z tą przesyłką 

oznacz moderatorów
babyy4
#1 Nowicjusz

Nr zamówienia abc14740-b815-11f0-a48b-3ba625c1b313

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka Allegro Gadane

@babyy4 Okej. Skonsultuję Twoją sprawę i wrócę z odpowiedzią. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
N_Nitka28

@babyy4 Paczka powinna zostać na drugi dzień ponownie dostarczona. Niestety nie wiem, dlaczego wraca do nadawcy. 

W tej sytuacji skontaktuj się ze sprzedawcą. (może albo nadać paczkę ponownie, albo zwrócić pieniądze) 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów