Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, jeśli stworzę swoją grupę/rodzinę na Allegro. Czy członkowie rodziny będą mogli podglądnąć historię zakupów pozostałych członków. Czy założyciel grupy będzie widział historię członków i odwrotnie?
@Tokassh Najlepiej zapytaj na czacie Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=79718ed0-445c-402b-be84-d07b575d90f1 Otrzymasz jasną i jednoznaczną odpowiedź.
Nie wiem, czy to działa. Założyłem, ojciec odpowiedział na e-mail, a grupy jak nie było, tak nie ma.
Co jeśli jakaś osoba z grupy np. nie zapłaci rachunku za usługi sprzedaży na allegro, to czy zablokują wtedy konta wszystkich uczestników grupy?
@krejzole, zgodnie z regulaminem jest taka możliwość.
(...) w przypadku zawieszenia Konta Organizatora Grupy Rodzinnej lub Konta Członka Grupy Rodzinnej, na podstawie Regulaminu, korzystanie z niektórych opcji w ramach Funkcjonalności Grup Rodzinnych może być niemożliwe lub ograniczone.
Natomiast nie są to działania podejmowane z naszej strony automatycznie.
@AGD-SERVICE, konto firmowe nie może dołączyć do Allegro Family. Aby to zrobić, trzeba mieć konto zwykłe lub konto Junior na Allegro.
Witam,
Moja Żona dołączyła do grupy ( wysłałem jest zaproszenie ).
Po dołączeniu utraciła historię swoich zakupów z czego jest strasznie niezadowolona - czy można to jakoś odkręcić tudzież przywrócić historię. Ważniejsza dla nas jest historia niż parę złotych za SMARTa.
Z góry dziękuję za pomoc
Historię możne oczywiście odzyskać, wystarczy poprosić: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Sylwester8812 Sprawdzimy dokładnie tę sytuację i postaram się to wyjaśnić, ale na razie poproszę Cię o cierpliwość. Wrócę do Ciebie z informacjami, gdy tylko otrzymam odpowiedź w Twojej sprawie.
@Sylwester8812 Czy mógłbyś przesłać tutaj zrzuty z widoku tej utraconej historii konta żony oraz podać mi jej login?
No bez przesady. Tutaj ?
Może małżonka kupowała zabawki erotyczne i nie koniecznie chce się dzielić taką informacją z bywalcami AG ? W dodatku podawać swój login 😱
@Mac20ek00 Skoro historia zakupów jest utracona to nie będzie w pełni widoczna, a użytkownicy AG i tak nie mają dostępu do informacji o zakupach innych kont. To dane wylącznie dla mnie, abym mogła sprawdzić, czy informacje, które posiadamy na pewno dotyczą właściwego konta.
Czy ktoś dodany do allegro family ma widoczność na główne konto czyli czy ma gdzieś link do konta, ma widoczność jaki ma nick / login / nazwę główne konto zapraszające czy jest to w pełni anonimowe względem rodziny? Chodzi o sytuację jak ktoś nie chce pokazywać rodzinie swojego konta.
@LastLord, członkowie rodziny widzą tylko swoje własne zakupy – te, które zrobili samodzielnie lub poprosili o nie organizatora.