anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro Mini przesyłka - zginęła. Co dalej

FILEHEAVEN
#7 Wielbiciel
Miała dziś do mnie przyjść Mini-przesyłka . Patrzę na dane z allegro i widzę 'umieszczona w skrzynce'. Patrzę na portal Poczty i pod numerem mojej przesyłki widnieje 'doręczona'. Patrzę do skrzynki - pusto. Zawsze mi te przesyłki doręczano do ręki i nie zostawiano w skrzynce. może coś się zmieniło ostatnio? W sumie to się zakręciłem i nie wiem co dalej robić. jeśli listonosz zaczął zostawiać te listy w skrzynkach to może pomylił domy i skrzynki, albo ktoś sobie wziął choć od 30 lat nic takiego tu się nie zdarzyło. Może ktoś napisać co dalej robić? No nie mam dowodu na to że jej nie dostałem a poczta pewnie nie ma pojęcia gdzie ona jest skoro widnieje jako doręczona. Jutro chyba się przejde na pocztę, ale w sumie to nic tam nie wyjaśnię prawdopodobnie.
oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@FILEHEAVEN  pozostaje Ci wycieczka na pocztę, oni maja grafik listonoszy i sprawdzą kto tę przesyłkę niby dostarczył

oznacz moderatorów

FILEHEAVEN
#7 Wielbiciel

Sprawa wyjaśniona. Mimo grypy pofatygowałem się na pocztę. Tam dowiedziałem się że listonoszowi nie chciało się do mnie jechać  i zostawił kopertę w innym miejscu :-). Ot życie. Kiedyś miałem takiego co notorycznie  wrzucał koperty niemal losowo na ulicy. Potem sami roznosiliśmy samym sobie.

oznacz moderatorów