Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj super okazje na allegro, do -70%
Więc allegro w "przyszłe oferty" umieściło wkrętarki Stanley oraz RYOBI,
wic poświeciłem swój czas aby upolować 1 z nich - niestety przedmioty zniknęły.
Stanley zniknął o 17 - przypominam iś nie było aukcji,
Ryobi zniknął o 18 - również bez aukcji.
Zgłosiłem ten fakt do obsługi allegro, po czym dostałem odpowiedź ze opaski Mi-band rozeszły się bardzo szybko i życzą szczęścia w kolejnych okazjach.
Więc poprosiłem o link do zakończonej aukcji aby udowodnić ze taka miała miejsce:
NIESTETY SUCHAR OD PRACOWNIKA ALLEGRO:
Przykro mi, że nie udało się Panu kupić wkrętarki.
Rozumiem, że zależało Panu na zakupie, jednak wspomniana oferta cieszyła się dużym zainteresowaniem i niestety nie każdy zdążył kupić przedmiot, ponieważ ilość sztuk w ofertach jest ograniczona.
Mimo, że może wydawać się to niemożliwe, to mogę zapewnić, że wszystko odbyło się poprawnie.
Ufam, że kolejne zakupy na Allegro będą dla Pana udane.
Gdyby miał Pan dodatkowe pytania zachęcam do kontaktu, chętnie pomogę.
Pozdrawiam
// Aleksandra Lukasik
Zespół Allegro
___________________________________________________________________________________
WIĘC JAK WIDAĆ DLA NIE OKRUTNA ŚCIEMA I OSZUSTWO.
To standard.
Swoją drogą - jak sobie wyobrażasz rabat w wysokości -70%. Czyli jak ktoś normalnie sprzedaje za 100zł, to kupisz to za 30zł - to jest przecież nierealne. Dostajesz rabat od ceny ponad 200 zł i dalej Ci wychodzi 100 zł. Tak samo jest w promowanych "czarnych tygodniach" - to jest ściema. Raz próbowałem coś kupić w takiej aukcji w jednym w największych polskich sklepów internetowych. Jako sprzedawca w małym sklepiku - kupie taniej na promocji, a sprzedam w normalnej cenie w sklepie. No i co? - najtańszy pendrive kosztował 60 zł. W ofertach same "zalegające złomy" w kosmicznych cenach. Ceny normalnych towarów (które kupowałem) dźwignięte o ok. 20%.
Powodzonka życzę w naszych krajowych wyprzedażach - osobiście unikam ich, gdyż niskie ceny wzrastają na początku grudnia i trwają do stycznia.