anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Moja dyskusja została zakończona przez Allegro

Client:123117838
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry pisze tutaj bo nie ma możliwości rozmowy z allegro, [edycja] 

Został zakupiony produkt, produkt został zwrócony poprzez dostępny formularz i odeslany.

Sprzedawca zrobił cyrk i nie odebrał produktu twierdząc że jest po czasie.
Nic nie było po czasie bo formularz allegro był dostępny. Po to jest formularz.

Produkt wrócił do mnie, więc allegro wygenerowało specjalnie nowy kod dla wielmożnego sprzedawcy by go odebrał i oddał mi pieniądze.

Sprzedawca odebrał produkt a chwilę po tym[edycja] allegro zamyka dyskusję twierdząc że ja potwierdzam odbiór! Żenada.

Dyskusja ponownie otwarta i szopka trwa.
Każdy pracownik sobie zaprzecza i jeden za drugiego przeprasza za całą sytuacje co chwilę zmieniając zdanie.
Piszac **piiip**oły o winie kuriera 😄 gdzie nie ma nic do rzeczy

Tylko co mnie to wszystko obchodzi odesłany został produkt przez Allegro, allegro kazało ponownie odesłać produkt obiecując zwrot środków.

Do dnia dzisiejszego nie mam nic a [edycja]

Perfidne zagranie ze strony allegro przepraszać za całą sytuację kazać odsyłać ponownie towar, obiecywać zwrot środków a potem umyć raczki od wszystkiego.

Czy ktoś też został tak oszukany przez Allegro?

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:123117838 28.02.2025 nasz pracownik podsumował przebieg tej dyskusji, przedstawił zarówno Tobie jak i sprzedającej wszystkie najważniejsze daty oraz nasze stanowisko po czym ją zakończył, więc nie ma tutaj żadnych nieprawidłowości po naszej stronie. Ze swojej strony polecam wyjaśnić sprawę blokady konta i bardzo proszę o nieobrażanie pracowników Allegro. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

magic_toys1987
#7 Wielbiciel#
  • To zacznijcie rozmawiać z klientami to nikt was nie będzie obrażał a zachowujecie się jak roboty ustawione na pewne rzeczy . Nawet ciężko z werfikoeac kto rozmawia 
oznacz moderatorów