anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro Pobrało Pieniądze

Client:119426934
#1 Nowicjusz#

Witam jakiś czas temu moja mama zamówiła z allegro jakieś świąteczne ozdoby. Allegro pobrało pieniądze w kwocie 59.90 w opisie znaczy przelewie banku jest Allegro Poznań. z dnia 12.02.2025 jakiś kod Mmc ale ani nic nie dostała ani nie ma tej aukcji w kupionych. jako ze słabo się orientuje w komputerach dopiero przypomniała mi i w sumie nie wiem co z tym dalej począć.  Ktoś miał taka sytuacje?? Co dalej z tym fantem zrobić?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

Client:35386082
#15 Entuzjasta#

Wykupiło jej przedłużenie smarta.
Odczep kartę od konta. To może być niebezpieczne jak ktoś się włamie na konto.

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Client:119426934 zachęcam, aby Twoja mama skontaktowała się z naszym supportem ze swojego konta - będziemy mogli zweryfikować zakup. Warto również upewnić się, czy ta kwota nie jest pobraną subskrypcją za usługę Allegro Smart! na 12 miesięcy.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz#

A jak mogę zweryfikować czy jest to allegro smart. Konto jest smart bo już to sprawdziłem.

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Client:119426934 w zakładce KONTO > Moje konto znajdziesz informacje o Allegro Smart!. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz#

Temat można zamknąć okazało się to to faktycznie allegro smart zakupiła. Dzięki wielkie i życzę miłego wieczoru.

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Client:119426934 cieszę się, że udało się zweryfikować sprawę 🙂 Miłego wieczoru!

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów