Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, od miesiąca rozpocząłem pracę w programie Allegro Polecam.
Działam jako influencer, mam całkiem przyzwoite zasięgi. Wszystko powoli się rozkręcało i w poprzednim tygodniu udało się już osiągać po kilkaset złotych dziennie, aż nagle w tym tygodniu nagrody spadły praktycznie do zera mimo, że jest więcej interakcji i kliknięć w linki. Większość nagród jakie dostaję to tylko te za bezpośredni zakup. Czy coś się zmieniło?
Dla porównania skali - w poprzednim tygodniu kilkaset sprzedaży dziennie (rekord 700), w tym tygodniu nie ma nawet 100.
wcześniej było zgłaszane
To ja zgłaszałam kilkukrotnie i niestety nadal mam płacone tylko za zakup danego przedmiotu lub z 2 kategorii
Ja mam dokładnie tak samo jak @AgusiaRychlik
U mnie też bez zmian
ja bardzo dużo produktów miałem kupowanych z linku, który polecałem i może Allegro uznało, że nie działam na szkodę tylko staram się współpracować na fair warunkach.
Ogólnie teraz jest fajnie, bo prawie nikt nie promuje ofert z Allegro 😉
Coś mi nie pasuje..
Nikomu nie naliczają wg starych warunków tylko Tobie... nie wydaje mi się aby to była prawda 🤭
Gdyby uznali ze działamy na plus dla nich to wszystkim by naliczali tak jak dotychczas a nie tylko jednemu członkowi programu 😁
pewnie masz rację 🙂
Nalicza tak jak po zmianie czyli nie nalicza więc dziwne ze jednej osobie niby nalicza ok
I jak sytuacja? Czy ktoś również zauważył u siebie sposób naliczania prowizji taki jak przed zmianami? Warto wrócić?
Nie, nadal tak samo 😶 grosze nie warto świeczki 😒 czekam na uokik
Ja jestem praktycznie cały czas na minusie albo na zarobkach w kwocie paru złotych. Na ten moment Allegro jest całkowicie nieopłacalne. Czekam co uokik odpowie @AgusiaRychlik.
Nic się nie zmieniło, nalicza totalne grosze
Czy Allegro wam odpisało oficjalnie ?
Ile Allegro ma na odpowiedzenie waszych zarzutów? 14 dni.
Więc złamali kolejne rzeczy.
Mi jeszcze nie odpisali. Pan z UOKiK mowil mi że mają 7 dni roboczych na odniesienie się.
Otrzymaliście wypłatę środków na konto? Ja mam informację, że 9 stycznia zlecono do wypłaty, a póki co przelewu nadal nie ma.
Też jeszcze nie mam.
A dostał ktoś z Was odpowiedź z UOKik?
@AgusiaRychlik @103683992 @catherine187 Zgodnie z zasadami wypłaty są realizowane do 15 dnia miesiąca, a w tym miesiącu 15.01.2023 był dniem wolnym. Dlatego środki na Waszych rachunkach pojawią się dziś, do końca dnia. Gdyby się tak nie stało, napiszcie tutaj ponownie, wówczas będziemy działać.
Też nie mam
Ja również nie mam pieniędzy na koncie ani odpowiedzi z UOKIK
17;20 dalej nie ma pieniędzy