anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro Protect

mm-dominik
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, czy mogę się odwołać przez Allegro Protect odnośnie kupionych butów w kwietniu 2022 , które były już 2 razy reklamowane jednak reklamacje zostały odrzucone ale ja się nie zgadzam z tą decyzją 

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@mm-dominik Niestety jest to transakcja sprzed 5 września 2022 r., więc wniosek o rekompensatę był dostępny przez 180 dni od zakupu. W sprawie problemów z reklamacją możesz jednak napisać tutaj. Sprawdzimy czy możemy Ci pomóc.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

mm-dominik
#7 Wielbiciel#

Próbowałam przez „tutaj „ i niestety na końcu też mnie odrzuciło bo 180 dni minęło

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

LEW433_0-1671029860821.png

oznacz moderatorów

Client:104371448
#14 Krzewiciel#

Poinformuj tego handlarza, ze zlecisz ekspertyze butów u specjalisty! I jesli bedzie pozytywna to obciazysz go kosztami.

A pozniej to MRzK i ewentualnie Sąd.

Trzeba tępić takich handlarzy.

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

Tak tak niech powoła jeszcze biegłego sądowego albo robi ekspertyzę do skutku aż będzie po jej myśli tak jak moj klient co buty trekingowe pomylił z butami roboczymi od caterpirala i kopał nimi rowy  dostał dwie odmowy reklamacji na piśmie i groził uokikiem jakoś firma ma się dobrze i sobie odpuścił kwotę 500zł

oznacz moderatorów

#14 Krzewiciel#

@az1rael sorry chłopie ale **piiip**sz głupoty.

Nie bez powodu np. przy Inspekcjach Handlowych są rzeczoznawcy obuwia.

Są po to żeby tępić takich beznadziejnych handlarzy ktorzy spławiają klientów przy reklamacjach.

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

chłopie jesteś tak prokonsumencji że masz czarno już przed oczami w tym tunelu,
buty ze sklepu wysyłam na reklamację do producenta i dostaję uzasadnienie dlaczego producent reklamację odrzucił po ekspertyzie tegoż producenta na mail. Kupujący sobie może iść się kłócić i odwoływać do biegłego sądowego, tobie się wydaje że rzeczoznawca z koziej wólki podważy opinie dla firmy wielkości nike puma etc gdzie buty produkują w specjalnej technologii a jakie on ma kompetencje do oceny jak nawet nie zna technologii produkcji ani specyfikacji materiałów zastrzeżonych prawem patentowym? szewca od croxów z chin?

oznacz moderatorów

#14 Krzewiciel#
oznacz moderatorów