Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, czy mogę się odwołać przez Allegro Protect odnośnie kupionych butów w kwietniu 2022 , które były już 2 razy reklamowane jednak reklamacje zostały odrzucone ale ja się nie zgadzam z tą decyzją
@mm-dominik Niestety jest to transakcja sprzed 5 września 2022 r., więc wniosek o rekompensatę był dostępny przez 180 dni od zakupu. W sprawie problemów z reklamacją możesz jednak napisać tutaj. Sprawdzimy czy możemy Ci pomóc.
Próbowałam przez „tutaj „ i niestety na końcu też mnie odrzuciło bo 180 dni minęło
Tak piszesz i prosisz o pomoc: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=65a29468-5e40-4672-a8d6-e0a1f77e6d3a&subjectId=5d429015-5...
Poinformuj tego handlarza, ze zlecisz ekspertyze butów u specjalisty! I jesli bedzie pozytywna to obciazysz go kosztami.
A pozniej to MRzK i ewentualnie Sąd.
Trzeba tępić takich handlarzy.
Tak tak niech powoła jeszcze biegłego sądowego albo robi ekspertyzę do skutku aż będzie po jej myśli tak jak moj klient co buty trekingowe pomylił z butami roboczymi od caterpirala i kopał nimi rowy dostał dwie odmowy reklamacji na piśmie i groził uokikiem jakoś firma ma się dobrze i sobie odpuścił kwotę 500zł
@az1rael sorry chłopie ale **piiip**sz głupoty.
Nie bez powodu np. przy Inspekcjach Handlowych są rzeczoznawcy obuwia.
Są po to żeby tępić takich beznadziejnych handlarzy ktorzy spławiają klientów przy reklamacjach.
chłopie jesteś tak prokonsumencji że masz czarno już przed oczami w tym tunelu,
buty ze sklepu wysyłam na reklamację do producenta i dostaję uzasadnienie dlaczego producent reklamację odrzucił po ekspertyzie tegoż producenta na mail. Kupujący sobie może iść się kłócić i odwoływać do biegłego sądowego, tobie się wydaje że rzeczoznawca z koziej wólki podważy opinie dla firmy wielkości nike puma etc gdzie buty produkują w specjalnej technologii a jakie on ma kompetencje do oceny jak nawet nie zna technologii produkcji ani specyfikacji materiałów zastrzeżonych prawem patentowym? szewca od croxów z chin?