Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałem kupić rower elektryczny cena około 6000zł , nie zdążyłem ponieważ sprzedający zniknął ze swoją ofertą. Co by było gdybym zapłacił sprzedającemu przez Allegro , a sprzedający by się ulotnił. Czy mam jakąś ochronę ?
@pingwinzaba Ochrona jest jest dyskusja, jest rekompensata, ale to trwa i teraz dzieją się tu cuda.
@pingwinzaba Na dwoje babka wróżyła🤔
A tak na marginesie > jak od majfrienda, to lepiej nie kupuj na Allegro > jak masz kupić z Chin to szukaj na Ali....
Ali ma jakąś ochronę ? Allegro wydaje się bardziej wiarygodne
Odpisałam ale posta usunęli. Prawda w oczy kole xD. Powodzenia z takimi zakupami... Najlepiej najpierw poczytaj sobie opinie tu na forum, bo jak widać powtórzyć ich nie można... Jedno chyba mogę- project teraz, a project rok temu to nie ten sam project...
Jakos rok temu kupilem telefon od polskiego sprzedawcy, gosciu wyparowal, jego oferty poznikaly, brak kontaktu. Na google status firmy "zamkniete na stale". Widzialem, ze do allegro dalej sie mimo wszystko loguje. Po otwarciu dyskusji zwrocil kase, (chyba dopiero jak allegro sie wlaczylo) ale w kwocie... dokladnie 10% wartosci telefonu. Tak jakby przecinek przesunal o jedna pozycje, podejrzewam, ze celowo. Allegro oddalo roznice dosc szybko z tego co pamietam.