Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam pytanie jestem zainteresowany kupnem sprzedającej Chinka z a300zł?
a zwrot jest zawsze kosztem kupującego, więc to ty wybierasz ofertę, nie pasuje nie kupujesz,
to kupuj z Polskiego sklepu.
Tyle tu trąbimy żeby omijac Chińczyków a Ty chcesz dalej iść w paszczę lwa.
Wpuscili tu ich to trzeba z tym zyc - Allegro ma z nich niezłą kase i pewnie nawet wypłaty z Protecta tego nie niszczą więc nikt nie jest zainteresowany wywaleniem Azjatów.
Chcesz to kupuj, najwyżej sprzedasz na **piiip**
Cześć, @turas222. Proszę o doprecyzowanie - czy zakup został już zrealizowany i chcesz go zwrócić? W czym dokładnie potrzebujesz pomocy?
Witam jeszcze nie kupiłem
Witam Nie jeszcze nie kupiłem produkt kosztuje na Allegro 205 zł jeżeli mi się nie będzie podobać zwrot do Chin kosztuje od 350 zł a jaki to jest sens Allegro powinno to jakoś rozwiązywać
Lepiej więc nie kupuj.
@turas222 rozwiązanie Twojego problemu jest wręcz genialnie proste , nie odpowiadają Ci warunki oferty to nie kupuj
@turas222 Jeżeli jesteś zainteresowany "kupnem sprzedającej ", to najpierw zapytaj czy jest na sprzedaż 🤣.
A tak swoją drogą, niektórzy użytkownicy (w mniejszości), jeżeli dokonujecie jakiegokolwiek wpisu na AG, przed publikacją radzę przeanalizować treść, bo umieszczanie wpisów zawierających takie lapsusy, świadczy tylko o słabym wykształceniu, nieprzykładaniu się do zamieszczanej treści lub braku szacunku dla innych odbiorców." Gimbaza", to mało powiedziane.
@ART_FOTO a jak myślisz, dlaczego Allegro robi "najniższe ceny", które nie są najniższe🤔, bo doskonale wiedzą jaki jest przeciętny profil kupującego, oni doskonale zbadali rynek i wiedzą, ze ta "produktyzacja" wyjdzie im na dobre, usunięcie szukaj w opisach, to bardzo dobry krok (oczywiście dla Allegro)😉
@turas222 ustawa jasno określa koszt zwrotu lezy po stronie kupującego, nie podoba się to nie kupuj... albo kup i sam odsprzedaj jak nie pasuje jako osoba prywatna nie musisz przyjmować zwrotów