Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Kupiłem kilka towarów (dobierałem do 100 zł) i muszę mimo to zapłacić za przesyłkę! Wszystkie towary w Allegro smart! O co tu chodzi???
Pozdrawiam.
Jak dobrze liczę to siedem https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione
@jerz_m Inaczej, bo nie idzie z Tobą się dogadać.
Wypisz po kolei jakie są sposoby dostawy oznaczone ikoną smart w każdej z ofert.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
nieopłacone
Nie idzie się dogadać? Takie to trudne???
@jerz_m I wszystko jasne, np. biały jeleń w sposobach dostawy smart ma tylko "allegro przesyłka polecona", a colgate plax ma tylko "kurier pocztex" i dlatego nie działa - dalej nie sprawdzałem, bo nie ma sensu, gdyż pisałem o tym (że wszystkie oferty muszą mieć chociaż jeden wspólny sposób dostawy smart) na poprzedniej stronie, a Ty zamiast doczytać wolałeś się telepać jak galareta😉
Ale pierdzielisz głupoty!!! Allegro smart to darmowa przesyłka!!! Jutro z Allegro odpowiedź dostanę a Tobie bardzo dziękuję...
@jerz_m Jutro dostaniesz taką samą odpowiedź od allegro, bo nawet nie potrafisz przeczytać linka do artykułu pomocy.
Wybacz ale chyba tylko chcesz nabijać posty bo informacji pożytecznej to żadnej!
@Knowhere, oświeć mnie, bo już mam ciemno przed oczami. Chodzi o łączny koszt dostawy przed smartem? 7 przedmiotów, to koszt dostawy wyższy niż 4 dychy. Normalnie zaćmienie🤪
Łączny koszt dostawy to 120,05 zł
Wszystkie mają smart! To już pisałem!!!
Ciekawe, który pierwszy dostanie bana😄
Czy dla wszystkich przedmiotów masz jedną metodę dostawy?
@Type0Negative Już chyba ze 4 razy mu pisałem, że nie ma, ale nie dociera do niego, że musi mieć jedną wspólną metodę dostawy we wszystkich ofertach - w czterech jest tylko kurier smart, a w trzech tylko allegro polecony.
Poczytaj wcześniejsze posty - już na poprzedniej stronie, gdy jeszcze nie wkleił linków do kupionych rzeczy, mu to sugerowałem.
Właśnie widzę że myli metodę dostawy ze Smartem
Podsumowując, Allegro Smart obowiązuje więc wtedy, gdy:
Czy coś tu trzeba dodać? Co tu jest nie zrozumiałe ???
Tak do każdego przedmiotu musi być jedna forma wysyłki, np paczkomat dla wszystkich tych przedmiotów, jeśli w jednym z przedmiotów nie będzie opcji paczkomatu a chcesz je zamówić na raz to ci Smart nie zadziała
@jerz_m To co trzeba dodać było już tutaj kilkakrotnie poruszane i tłumaczone jak krowie na rowie. Mimo to wciąż jest dla ciebie niezrozumiałe.