anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro w ChatGPT nie działa?

JCD_Man
#9 Pomysłodawca

Witam, chciałem sprawdzić jak działa allegro jako aplikacja w ChatGPT.

Dodałem allegro do aplikacji w ChatGPT, w nowym czacie wybrałem aplikację allegro i wpisuję zapytanie, jednak odpowiedź jest taka sama jak bez użycia aplikacji - brak ofert z allegro, linki prowadzące do innych portali np reddit, nie pomaga nawet rozpoczęcie pytania z dopiskiem "za pomocą aplikacji allegro..."

Co robię nie tak?

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @JCD_Man! Czy masz na myśli narzędzie Allegro GPT? Czy korzystałeś z wskazówek na tej stronie

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

JCD_Man
#9 Pomysłodawca

Nie, to jest model GPT. Mi chodzi o aplikację allegro, którą włącza się z poziomu ustawień ChataGPT i można używać w każdej konwersacji standardowego modelu ChatGPT.

Wskazówki na podanej stronie nie odnoszą się w żaden sposób do aplikacji.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@JCD_Man to raczej problem działania integracji niż coś, co robisz źle. 
Sprawdziłam to i również otrzymuję wyniki nie tylko z Allegro. Ta integracja jest we wczesnej fazie, więc mogą wciąż pojawiać się błędy, dlatego bardzo doceniamy informacje zwrotne. 
Czasami w chacie GPT priorytet dostaje globalny moduł shopping zamiast konkretnej aplikacji Allegro. Wtedy już po źródłach widocznych na czacie widać np. Allegro +[liczba], co oznacza, że do wyświetlenia wyników wyszukiwania GPT skorzystał z więcej, niż jednego źródła. 
Obecnie można to rozwiązać wpisując wyraźny prompt, np. "@allegro znajdź [przedmiot] tylko na Allegro" (zdaję sobie sprawę, że to trochę masło maślane, ale poprawiło moje wyniki) albo skorzystać  z modelu GPT - Allegro GPT Beta1, który obecnie lepiej sobie radzi. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów