Witam, chciałem sprawdzić jak działa allegro jako aplikacja w ChatGPT.
Dodałem allegro do aplikacji w ChatGPT, w nowym czacie wybrałem aplikację allegro i wpisuję zapytanie, jednak odpowiedź jest taka sama jak bez użycia aplikacji - brak ofert z allegro, linki prowadzące do innych portali np reddit, nie pomaga nawet rozpoczęcie pytania z dopiskiem "za pomocą aplikacji allegro..."
Co robię nie tak?
Cześć, @JCD_Man! Czy masz na myśli narzędzie Allegro GPT? Czy korzystałeś z wskazówek na tej stronie?
Nie, to jest model GPT. Mi chodzi o aplikację allegro, którą włącza się z poziomu ustawień ChataGPT i można używać w każdej konwersacji standardowego modelu ChatGPT.

Wskazówki na podanej stronie nie odnoszą się w żaden sposób do aplikacji.
@JCD_Man to raczej problem działania integracji niż coś, co robisz źle.
Sprawdziłam to i również otrzymuję wyniki nie tylko z Allegro. Ta integracja jest we wczesnej fazie, więc mogą wciąż pojawiać się błędy, dlatego bardzo doceniamy informacje zwrotne.
Czasami w chacie GPT priorytet dostaje globalny moduł shopping zamiast konkretnej aplikacji Allegro. Wtedy już po źródłach widocznych na czacie widać np. Allegro +[liczba], co oznacza, że do wyświetlenia wyników wyszukiwania GPT skorzystał z więcej, niż jednego źródła.
Obecnie można to rozwiązać wpisując wyraźny prompt, np. "@allegro znajdź [przedmiot] tylko na Allegro" (zdaję sobie sprawę, że to trochę masło maślane, ale poprawiło moje wyniki) albo skorzystać z modelu GPT - Allegro GPT Beta1, który obecnie lepiej sobie radzi.