Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak można aktywować Allegro Zapłać Później ? Spełniam wszystkie wymogi w/g regulaminu już od paru miesięcy i nadal nie mam tej opcji aktywnej 😞
Nie trzeba aktywować, po prostu wybierasz ofertę z taką opcją zapłaty i kupujesz. Nie zawsze Zapłać później jest dostępne; https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/allegro-zaplac-pozniej/kiedy-nie-skorzystam-z-allegro-zaplac...
Niestety na żadnym produkcie się nie pojawia ;/ Robiłem próby dowolnych kwot i nadal nic.
@olafejs jesteś pewna, że chcesz dokonać zakupu w jednej z wybranych kategorii:
Próbuje np. z tym: https://allegro.pl/oferta/filament-fiberlogy-easy-pet-g-refill-black-1-75mm-9431503624 i nic nie ma.
@olafejs u mnie ta metoda płatności jest dostępna:
Może pojawić się jednak taki komunikat:
czy masz go u siebie?
U mnie też.
Wyczyść lub zmień przeglądarkę.
Komórka / Komputer / Safari / Chrome nie mam, czy ktoś z supportu Allegro mógłby zobaczyć dlaczego ?
Witam
Fajnie że tu "wszedłem" ponieważ teraz wiem że Allegro Zapłać Później odnosi się do wybranych kategorii.
Jestem wieloletnim allegrowiczem i dużo tutaj kupuję, od dwóch miesięcy posiłkuję się opcją "Zapłać Później" i byłem z tego bardzo zadowolony.
Zaległości spłacałem przed terminem i wszystko było OK.
Kilka dni temu chciałem w ten sam sposób kupić kilka "duperelków" bo mam jeszcze do wykorzystania kilka stówek w opcji "Zapłać Później" a tu zonk.
Zonk ponieważ jak juz wiem nie są wymienionych kategoriach.
Czy nie można tego zmienić ?
Nie chodzi mi o kategorie typu gdzie w grę wchodzą wielkie sumy (nieruchomości, samochody itp.)
Przykładowo: wybielacz do bielizny, barwniki do tkanin, wiertła, narzynki, plastikowe obudowy do małych układów elektronicznych.
Pozdrawiam
jak jest kwota przyznana
jaka jest kwota przyznana
Nie wiem, nigdzie nie mam informacji o tym.
to mlode konto bylo cos kupowane
jakie wielkie sumy tylko 1200zl max jest
Mowa o "wielkich sumach" jakie są przy kupnie nieruchomości, samochodów itp. i te działy mnie nie interesują.
Ja mam 1000PLN przy zapłać później