Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
mogę wam to już napisać oficjalnie, szukali pretekstu do zawieszenia mojego konta i znaleźli, wulgarny wpis sprzed 4 miesięcy... a wszystko przez wystawianie negatywnych ocen tym, którzy na to zasługiwali, allegro to zorganizowany system oszustwa polegający na związaniu was tylko u jednego źródła zakupu, jednak, jeżeli ich algorytm wskaże, że wasze zakupy VS wasze negatywne oceny - powodują ich straty to zawieszą wam konto, zgłoszę to do UOKiKu jako nieuczciwe praktyki konsumenckie, jestem dziennikarzem więc także udokumentuję to w oparciu o chronologię zdarzeń
@klickeros możesz rozwinąć temat bo nie kumam 🙂
Mocne stwierdzenie, dowody?
Kołomyja, sprzedawcy narzekają że im się wystawia negatywy albo że nie wystawia, kupujący zawieszani za wystawanie komentarzy negatywnych, zgodnie z subiektywną oceną????
Ja używane rzeczy kupuje tylko takie, które odbieram osobiście. Nie wiem czy dobra zasada ale nie zrobiłem wtopy.
wystawianie ponownie sprzętów uszkodzonych jako w pełni sprawne, jak widać jest tolerowane przez allegro ale opisywanie tego w ocenach jak widać już nie
Negatyw słuszny, ale nad każdym ogłoszeniem Allegro nie panuje, chociaż nie reaguje na zgłoszenia.
@klickeros Ile tych negatywów wystawiłeś? Powinieneś się cieszyć, że zablokowali ci konto. Po co robić zakupy na Allegro jak ciągle masz z nimi problemy. Teraz będziesz miał mniej stresów.
@klickeros przeważnie jest drugie dno takich narzekań a nie znamy opinii drugiej strony czy @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ staniecie w obronie allegro ?
CDN? Tobie zawiesili konto, wątek był wczoraj!😁
@klickeros To jest chyba dobra wiadomość 😉
To jest sygnał i jakaś nadzieja że Allegro nie zamierza dłużej tolerować kupujących nadużywających swoje uprawnienia.
Ubolewam że akurat to padło na ciebie, ale może to pierwsza jaskółka?
Oczywiście nie twierdzę że wystawiałeś negatywy niesłusznie. Na pewno były jak najbardziej uzasadnione, no i gdyby nie ten wulgarny wpis o którym wspomniałeś skromnie...