Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej co zrobić jeśli konto zostało zawieszone ?
Napisać przez formularz kontaktowy i rozpocząć dialog z działem bezpieczeństwa.
@wisialek napisać wyjaśnienie do działu bezpieczeństwa i liczyć, że odblokują konto.
to ileś tam kasy natrzepał ?
@MOJEGRATY5 nie wiem czy chodzi o oszczędności allegro ,za monety teraz płaci sprzedawca .
@mdrogeria Także za te z "Wyzwań Allegro" w stylu "zrób zakupy w kategorii "x" za minimum 150 złotych a otrzymasz 15 monet" ?
@MOJEGRATY5 a ... i za wybór łonów
Za te nie ale nikt się na nich zbytnio nie wzbogaci. Ostatnie wyzwanie miałam prawie 3 miesiące temu, średni interes. I nawet to, że mam 2 konta ze smart nie pomaga, bo na drugim było to samo wyzwanie i nie zaliczało go ponownie. Nawet zresztą był tam dopisek, że tylko jedno na użytkownika. Marne szanse, żeby za taką drobnicę blokowali.
A Allegro oże pod górkę, ubaw miałam jak na zakupowe weszłam... Żebym jeszcze te elekronikę mogła znaleźć...xD A tak to tylko spamują kuponami, bo kupuję 10% tego co wcześniej...
Witam.
A mi się trafiają regularnie i to na większości kont które posiadam takie wyzwania:
Dowolne zakupy od 150 do 750 złotych. Za każde wydane 150 złotych jest przyznawane 15 monet czyli 10% wartości zakupu. W tym wypadku do zgarnięcia 75 złotych. Dodatkowo jak się będzie miało aktywne dwa rożne wyzwania to system policzy monety z obu wyzwań przy jednym zakupie. Miałem na tym koncie 3 razy tego typu wyzwanie przez ostatnie dwa miesiące. Najlepszy wynik, to 21% wartości zakupu. Nikt "normalny" nie będzie dla takich kwot kombinował, ale jak ma się skromne środki, to i te kilkadziesiąt złotych za kilka kliknięć warte jest zachodu. A potem jest płacz i zgrzytanie zębów...
Kiedyś czytałem wpis użytkownika, któremu zablokowano konto "za monety", który przyznał, że całkiem sporo sobie kupił za zgromadzone monety, a w chwili gdy Allegro mu konto zablokowało miał ich jeszcze kilkaset. Nie wiem, czy to była prawda, ale temu użytkownikowi nie tyle zależało na odblokowaniu konta, ile na "odzyskaniu" zablokowanych monet.
A parę stówek to czasem niezła dniówka...
Pozdrawiam. Marek.
A to... Ale w sumie nie będę żałować, chińczyki zawsze kuponiki dają xD...
Witam.
Jesteś już dziś kolejną osobą z "takim problemem".
Generalnie naruszyłeś regulamin.
Allegro przez Twoje działania poniosło wymierne straty.
Jeśli chcesz dalej tu funkcjonować, to bez deklaracji, że "nie miałeś wiedzy o szkodliwości swoich działań", ani że nie chciałeś komukolwiek zaszkodzić, oraz bez posypania głowy popiołem, obiecania poprawy i wyrównania strat się nie obejdzie. Nie jesteś pierwszy i zapewne nie ostatni, bo darmowe zakupy dzięki programowi monetowemu "kuszące są". Ci co szli w zaparte, udowadniając, że nic złego nie zrobili nie osiągnęli celu jakim jest odblokowanie konta.
Konwersacja z Działem Bezpieczeństwa Cię nie minie. Choć konwersacją tego za bardzo nazwać nie można, bo bezpieka jest zawalona robotą i "ma czas".
DB odpowiada czasem po kilkunastu godzinach, choć zwykle trwa to kilka/kilkanaście dni, a czasem nawet tygodnie.
Napisz i czekaj na odpowiedź. Nie ponawiaj wpisów - nie lubią tego i "takich namolnych" wysyłają zwykle na koniec kolejki.
Nie zakładaj kolejnych kont. I tak je usuną, a dojdą Ci kolejne "naruszenia regulaminu".
Nastaw się, że nie będzie ani łatwo, ani szybko.
Pozdrawiam. Marek.
@wisialek z takim loginem, to nie dziwie się, że konto zawieszone😉