Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałabym zwrócić towar sprzedającemu. Mam smarta, więc zwrot mam darmowy. Wybrałem sposób dostawy jako paczkomat inpost i tak też chcę zwrócić towar, lecz sprzedający zastrzegł, że zwrotów z paczkomatów nie przyjmuje. Cytat z opisu
Wtedy możemy mieć pewność, że państwa produkt na pewno zostanie do nas dostarczony, i będziemy mogli zająć się państwa sprawą bez żadnych utrudnień.
I teraz pytanie do Was, czy mogę tak jak zawsze dokonać zwrotu przez paczkomat i nie przejmować się potem problemami ze sprzedającym?
To jest napisane w zakładce "ZWROTY" u sprzedającego? Zakup ze Smartem podlega darmowemu zwrotowi więc jeżeli istnieje możliwość zwrotu kurierem a Ci nie przeszkadza to tak zrób. Natomiast jeżeli nie, to problem sprzedającego musi udostępniać zwrot Smart.
to jest napisane w "o sprzedającym" w zakładce zwroty nic takiego nie ma
Sprzedający musi się w tym przypadku dostosować. Jednak nie sądzę, żebyś miał zwrot do Paczkomatu. Nadanie w paczkomacie jak najbardziej. Ale sprzedający raczej otrzyma przesyłkę do firmy.
@KAMILDOT
Zwrot z paczkomatu jest dostarczony pod wskazany przez sprzedawcę adres. Nie widzę więc tu żadnego problemu.