Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zakupilam poprzez zaplate za pobraniem preparat leczniczy w aptece w wiekszej ilosci. Do tej pory nie bylo problemu z zakupami az do teraz kiedy dostalam telefon z apteki i mnie poinformowano ze nie sa hurtownia i nie moga mi sprzedac takiej ilosci.
No i teraz pytanie bo w ciagu roku zrobilam tam moze 4/5x zakupy na podobbe ilosci a teraz mi odmowiono pomino ze ilosc byla dostepna, nie bylo zadnych ograniczen ilosciowych itp.
Status zamowienia widnieje jako opozniony i ze bedzie data doreczenia w pozniejszym terminie.
Mozna jakos dochodzic swoich praw konsumenckich czy sprzedawca ma prawo mi odmowic?
@Client:43074270 tak możesz iść do sądu.
Chodzilo mi bardziej o rozpoczecie sporu i zaproszenie do rozmowy Allegro jako posrednika.
Skoro jest towar na sprzedaz to jakim cudem odmawiaja mi kupna?
To sie kupy nie trzyma
Czasem trzeba zrozumieć człowieka ,mógł wystąpić nieoczekiwany błąd na drodze producent-hurtownik- sprzedawca i ten ostatni nie ma takiej ilości jak potrzebujesz.
Tam od lat sa duze ilosci. Napisalam wczesniej ze robilam tam zakupy nie raz i na wieksze ilosci niz ostatnio.
Moja zakupiona ilosc trafila z powrotem do puli.
To nie byl blad bo miala telefon ze mi nie sprzedadza a nie ze nie maja. Czytaj ze zrozumieniem
@Client:43074270 możesz rozpocząć spór (dyskusje) ale co chcesz ugrać?
Tylko ten jeden sprzedawca to sprzedaje?
Widze ze nic nie wiesz. Nie mam czasu na dyskusje z osoba ktora chce sobie pogadac nara
Zaczekam na kogos z allegro
@Client:43074270 Przepis art. 71a ust. 2 ustawy z dnia 6 września 2001 r. – Prawo farmaceutyczne (tekst jedn. Dz. U. z 2021 r. poz. 974 z późn. zm.) ogranicza dopuszczalną ilość wydawanych osobom dorosłym – bez recepty > miały nastąpić zmiany > może już obowiązują?
Cześć @Client:43074270, w takim wypadku możesz otworzyć dyskusję ze sprzedającym w celu wyjaśnienia zaistniałej sytuacji i powodu odmowy.