Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
prosze anulować zakup zakup
Numer oferty: 13770779386
@Client:100741172 nie mam takiej możliwości. Tylko Ty możesz anulować swój zakup.
nie mam opcji zeby anulować zakup
@Client:100741172, jeśli zamówienie posiada już status w realizacji, należy wybrać opcję zwrotu. Widzę, że już to zrobiłeś.
to co mam zwrócić jak nie mam towaru a tak nacisnąłem anuluj
@Client:100741172 nic nie masz zwracać, to oczywiste. Sprzedawca w takim wypadku nie wyśle towaru i zwróci Ci środku. Możesz jeszcze skontaktować się z nim tej sprawie przez Centrum Wiadomości.
No nie wiem, niech pomyślę. Może tak złapać za telefon i normalnie pogadać ze sprzedawcą? Ech komunikacja tu wszędzie kuleje. Zwroty, anulowania itp to ustawienia allegro. Zrezygnować masz prawo, kwestia tylko powiadomienia odpowiednio szybko, żeby paczka bezsensownie nie jeździła. Sprzedawca który po weekendzie szykuje górę wysyłek często nawet nie zauważy, że do którejś ktoś zwrot w międzyczasie kliknął. Ale telefon każda firma podać musi i to najszybsza opcja.... Forum raczej nie czyta...
@w_kiwi kiedy mi sprzedawca wyśle przedmiot czekam już chyba dwa tygodnie lub dluzej zakup za niecałe 2000tys
Moze to zakup od osoby prywatnej i anulowac sie nie da