anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Anulowanie nie opłaconego przedmiotu

Flasq
#1 Nowicjusz

Cześć, 

chciałem kupić coś na raty proces trwał trochę długo. Jednak po chwili dostaje informacje ze bank przyznał kredyt ale Payu nie może zapłacić za przedmiot. Teraz wchodząc w zakładkę z kupionym mam informacje by "opłacić" przedmiot ale nie ma tam już rat. Nie mogę anulować zakupu bo nie ma takiej opcji. Co dalej? Samo zniknie za kilka dni? 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane

@Flasq dla zamówienia z godziny 20:02 - oferta została zakończona, więc nie będzie możliwości opłacenia tego zamówienia. Zostanie ono automatycznie anulowane. 

Drugie zamówienie z godziny 20:58 - widzę, że płatność jest w toku i sprzedający nie otrzymał jeszcze wpłaty od banku. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Flasq
#1 Nowicjusz

Coś musiałem chyba "na klikać" bo 1 zamówienie to A17 a kolejne ty tylko chciałem sprawdzić w A17 pro czy wszystko działa ale nie doszło do zakupu (finalnie). W moim koszyku faktycznie jest A17 pro, ale to tylko koszyk. A17 chciałem kupić i tutaj pojawił się właśnie problem że" wisi " mi jako zakup nie opłacony. 

oznacz moderatorów

Sa_nova

@Flasq rozumiem, że chodzi o ofertę o numerze 18133371130? Tutaj mógł pojawić się problem z opłaceniem zamówienia, ponieważ oferta jest już zakończona. 

W przypadku oferty 18078408928 - płatność widnieje jako w toku, czyli oczekujemy na decyzję banku i wpłatę. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Flasq
#1 Nowicjusz

Dokładnie końcówka 130 to ta co wisi w moich zakupach i oczekuje na płatność. A dla końcówki 928 przerwałem proces ratalny gdy tylko pojawiła się informacja o ratach. Chciałem sprawdzić czy Payu nie ma jakiejś awarii. Jednak może to znak na wyższy model? 🙂 dziękuję za rozwianie moich wątpliwość. Reasumując oferta 130 zniknie z moich zakupów pewnie za jakiś czas. A z ofertą 928 widać muszę się przespać. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego wieczoru. 

oznacz moderatorów