anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Anulowanie rezygnacji

mikucki11
#1 Nowicjusz#
  • Witam
    Zakupilem mikroskop na raty, ale ze względu na cenę zrezygnowalem z zakupu. Towar został wyslany z Chin, towar będzie szedł do Polski i z powrotem ok 34 dni. Gdy rozmawialem z bankiem bedą naliczone mi odsetki. W międzyczasie zakupilem inny miktoskop na raty 0%.
    Moje pytanie, czy mogę anulować rezygnacje i odebrać normalnie towar z paczkomatu, oraz zamknąć dyskusje?
    Proszę o radę
    Pozdrawiam mikucki11
oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

br.
#21 Demiurg#

@mikucki11  Najpierw pytanie czy ten mikroskop został wysłany z Chin, czy masz śledzenie przesyłki, bo może jednak skutecznie zrezygnowałeś z zakupu i nie zostanie wcale wysłany?

Jeśli został wysłany i go odbierzesz to problem nie istnieje. Po prostu twoja rezygnacja z zakupu była nieskuteczna, może złożona zbyt późno?

Natomiast nie mam pojęcia co będzie jeśli nie odbierzesz przesyłki. Prawdopodobnie zostanie przekazana do licytacji przez Urząd Celny ale szczegółów postępowania w takich przypadkach nie znam.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Jak dojdzie i odbierzesz to będziesz go miał, ale problem będzie w systemie>rezygnacja, jakby coś było nie tak z towarem to nie wiem czy da się go reklamować.

oznacz moderatorów