anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Anulowanie zakupu

Client:37921371
#8 Zapaleniec#

Rok temu kupiłem ładowarka za 44zł i po Anulowanie sprzedaca nie zwrócił pieniędzy a mówił ze zwrócił pokazywał  dowód zapłaty a pieniędzy nie przyszły Anulowałem dyskusjie ale widzę że mogę zwrócić do tematu czy dalej mogę domagać zapłaty czy już jest za późno 

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

kostas11
#21 Demiurg#

@Client:37921371 pewnie że możesz ale czemu nie zrobiłeś tego od razu, wiesz jak ciężko teraz odnaleźć takie zamówienia kwity itp. ?

Sprawdź dokładnie konto z którego była płatność ! bo zawsze się okazuje że jednak były 🙂

Kwestia ile czasu jest za złożenie reklamacji w banku ?

________
Κώστας
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:37921371 za to zamówienie zapłaciłeś metodą Allegro Pay, więc nie otrzymasz zwróconych środków na swoje konto. Sprzedający poprawnie zlecił go dla Ciebie w naszym systemie, więc my rozliczyliśmy go na Twoim saldzie w Allegro Pay.

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Pewnie chodzi pani  o ten ostatni zakup Anulowany to Allegro Pay zwróci mi kasę bo jest napłata mi chodzi o  Ładowarka indukcyjna retoo 2000 mA kupiłem dwie za 44.78  też przez Allegro Pay zakup został  anulowany ja go spłaciłem i nie miałem zwrotu dałem sobie już spokój ale po prawie roku mogę znowu odnowić rozmowę i domagać się zwrotu pieniędzy czy nie ??

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:37921371 sprzedający w zamówieniu nr 73f9c1c0-49f0-11ed-b8c5-a542bb788b7c zwrócił wpłatę. Być może zwrot od sprzedającego został przekazany na poczet innych spłat z Allegro Pay, dlatego nie powstała nadpłata, aby to wyjaśnić, napisz do nas za pomocą tego formularza. Po telefonicznej weryfikacji tożsamości, Doradca Allegro Pay będzie mógł Ci pomóc. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

No nie poszło poczet  innych wpłat i jestem na minucie 44.78

oznacz moderatorów

rozik2
#11 Animator#

Po roku i tak te 44,78zł zeżarła inflacja.

Dziwne, że po roku szukasz tych pieniędzy.

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Nieraz warto jest nawet po roku wyjaśnienić sprawę sprawo już prawie załatwienia 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:37921371 nie widzę, abyś napisał do Allegro Pay za pomocą formularza, a tylko tak możesz dowiedzieć się gdzie jest ta wpłata. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Dobrze Tak zrobię 

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Dziękuję już zrobiłem 

oznacz moderatorów