Anulowanie zakupu

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Rok temu kupiłem ładowarka za 44zł i po Anulowanie sprzedaca nie zwrócił pieniędzy a mówił ze zwrócił pokazywał dowód zapłaty a pieniędzy nie przyszły Anulowałem dyskusjie ale widzę że mogę zwrócić do tematu czy dalej mogę domagać zapłaty czy już jest za późno
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Client:37921371 pewnie że możesz ale czemu nie zrobiłeś tego od razu, wiesz jak ciężko teraz odnaleźć takie zamówienia kwity itp. ?
Sprawdź dokładnie konto z którego była płatność ! bo zawsze się okazuje że jednak były 🙂
Kwestia ile czasu jest za złożenie reklamacji w banku ?
Κώστας

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Client:37921371 za to zamówienie zapłaciłeś metodą Allegro Pay, więc nie otrzymasz zwróconych środków na swoje konto. Sprzedający poprawnie zlecił go dla Ciebie w naszym systemie, więc my rozliczyliśmy go na Twoim saldzie w Allegro Pay.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Pewnie chodzi pani o ten ostatni zakup Anulowany to Allegro Pay zwróci mi kasę bo jest napłata mi chodzi o Ładowarka indukcyjna retoo 2000 mA kupiłem dwie za 44.78 też przez Allegro Pay zakup został anulowany ja go spłaciłem i nie miałem zwrotu dałem sobie już spokój ale po prawie roku mogę znowu odnowić rozmowę i domagać się zwrotu pieniędzy czy nie ??

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Client:37921371 sprzedający w zamówieniu nr 73f9c1c0-49f0-11ed-b8c5-a542bb788b7c zwrócił wpłatę. Być może zwrot od sprzedającego został przekazany na poczet innych spłat z Allegro Pay, dlatego nie powstała nadpłata, aby to wyjaśnić, napisz do nas za pomocą tego formularza. Po telefonicznej weryfikacji tożsamości, Doradca Allegro Pay będzie mógł Ci pomóc.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
No nie poszło poczet innych wpłat i jestem na minucie 44.78

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Po roku i tak te 44,78zł zeżarła inflacja.
Dziwne, że po roku szukasz tych pieniędzy.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Nieraz warto jest nawet po roku wyjaśnienić sprawę sprawo już prawie załatwienia

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Client:37921371 nie widzę, abyś napisał do Allegro Pay za pomocą formularza, a tylko tak możesz dowiedzieć się gdzie jest ta wpłata.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Dobrze Tak zrobię

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj