Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zakupiłam karmę dla zwierzaka, ale kupujący jej nie wysyła. Zakup ma status "zakup opłacony". Chciałam po prostu anulować zakup ale nie mogę znaleźć żadnej zakładki, która by mi to umożliwiała. Nie mam ochoty wchodzić w dyskusję z nierzetelnym sprzedawcą. Skoro nawet przesyłka nie jest oznaczona jako w przygotowaniu to powinna być możliwość anulowania zakupu. Zakupu dokonałam w pośpiechu, ponieważ nie miałam co dać jeść zwierzętom, szybko przed wyjściem do pracy wybrałam sprzedawcę, który oferował wysyłkę na następny dzień. Teraz dopiero sprawdziłam w komentarzach, że tygodniami trzeba u niego czekać na towar, a czasami po dyskusji z Allegro, a wysoka ocena wynikała z tego, że konto ma dopiero kilka miesięcy. Mechaniczne anulowanie jest przejrzyste i zapobiega nieporozumieniom. Dlaczego nie ma takiej możliwości?
@grsyka17 jeśli nie masz opcji anulowania zamówienia to znaczy, że sprzedający zmienił jego status. W tej sytuacji jeśli chcesz z niego zrezygnować, skorzystaj z opcji Zwróć zakup.