Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Po kliknięciu ,,kup i zapłać" dostałem komunikat, że wystąpił błąd po stronie allegro i należy wrócić do poprzedniej strony i ponowić zakup. Po ponownym zakupie błąd się powtórzył więc postanowiłem iż wrócę do zamówienia za jakiś czas. Po powrocie na konto w koszyku było pusto a produkty mam kupione dwa razy. Jak zrezygnować z drugiego zakupu ???
Napisz do sprzedawcy co się stało, jeśli to firma odstąp od umowy przez allegro z jednego produktu.
Po kontakcie ze sprzedającym anulowałem drugi zakup
tylko dwa razy 🙂 u mnie klienci czasami potrafią kupić 5-6 razy to samo. Tak działa aplikacja allegro na smartfona. Masakra jednym słowem 😞
i co robicie w takiej sytuacji bo allegro wam pobiera prowizję za sprzedaż
zgłaszam wniosek o zwrot prowizji. Wcześniej była opcja wybrania przyczyny to podałem zawsze "kupujący się pomylił i zakupił za dużo przedmiotów" - zasadniczo to wystarczyło i prowizja była zwracana. Teraz widzę, że nie podaje się już przyczyn występowania o zwrot prowizji, więc zobaczymy jak allegro będzie się zapatrywało na takie transakcje. Zawsze można im będzie podesłać skan wpłaty, albo coś w tym stylu jak będą mieć wątpliwość. Inna sprawa, że allegro ma podgląd w płatności i będą widzieć, czy klient zapłacił za jedną, czy za 5 rzeczy, sprawdzą status płatności, czy została zrealizowana, ewentualnie czy forma wysyłki została wybrana, bo często tego również nie ma.