Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
WITAM , Wlasnie dostalem telefon od pana ze sklepu ze jednak nie dotrze do mnie moj zakup .
Pan powiedzial ze musze anulowac umowe na allegro zeby , mogli mi odeslac pieniadze . Jak mam to zrobic bo slęcze juz 2h
@Client:92225063 On Cię wprowadza w błąd, niczego nie musisz anulować przez Allegro. To on nie może wywiązać się z umowy. Napisz mu maila, że żądasz niezwłocznego zwrotu wpłaty. Będzie problem, otwórz Dyskusję; https://allegro.pl/dyskusje/nowa i napisz w niej to samo. Wtedy już do niczego nie będzie Cię zmuszał i szybko odda, bo wie że Dyskusji przygląda się pracownik Allegro.
@Client:92225063 po zapłacie anulować się nie da, można zrobić zwrot. Ale generalnie nie powinno cię to obchodzić. To jego wina i niech oddaje kasę.
@Client:92225063 albo
albo jak ma aktywne
uplynelo 30dni , sprzedajacy zlecil zamowienie sklepowi ktory po dniu zazdwonil i powiedzial ze nie maja czarnego wzmacniacza tylko srebrny wiec musialem czekac 2tygodnie po dwoch tygodniach zadzwonil i powiedzial ze musze czekac jeszcze dwa tygodnie , dzisiaj zadzwonil i powiedzial ze moze bedzie na koniec lutego choc dystrybutor i tak nie obiecuje , powiedzial ze oddadza kase tylko musze anulowac zakup , nie moge nic zrobic bo uplynello 30 dni , nie mama takiej opcji w szczegolach zakupu .... co robic ?
@Client:92225063 nic, napisz że nie możesz tego zrobić bo terminy minęły, podaj nr konta i czekaj na przelew ( muszą oddać bezzwłocznie )
Odczekaj regulaminowa godzine i otworz dyskusje i popros pracownika all o interwencje😉 mysle ze kase zwroci szybciej niz ,,niezwlocznie ale nie pozniej niz 14 dni"🤣
@Client:92225063 Nie przechodź do żadnych zamówień i od żadnej umowy nie odstępuj, to on odstępuje, choć nie ma takiego prawa, otwórz Dyskusję i zażądaj zwrotu wpłaty - szybciutko odda.
@Client:92225063 Jak nie chcesz nie musisz anulować, zapewne skończy się oddaniem kasy ale otwórz spór, później wystaw "odpowiedni" komentarz: https://allegro.pl/dyskusje/nowa
Se narobiłeś biedy, ze swojego konta pisać nie możesz, kłopoty cię czekają. Po co było szaleć?
niby czemu biedy i nie ze swojego konta mam pisac to z kogo ? i niby na jakiej podstawie narobile msobie biedy ?