anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Anulowanie zamówienia opłaconego punktami Benefit

musksav
#7 Wielbiciel#

Anulowałem zamówienie opłacone kuponem, który zakupiłam za punkty Benefit. Sprzedający powiedział, żebym kontaktowała się z Allegro w sprawie zwrotu środków… w jaki sposób środki wrócą do mnie?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

Ziolko39
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@musksav Podaj proszę numer zamówienia, o któe chodzi.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

musksav
#7 Wielbiciel#

e9d2eb31-dda1-11ec-8d15-cd33ea733b57

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@musksav Wpłata została przekazana sprzedającemu i dotąd nie zlecił on jej zwrotu. Dodatkowo widzę, że metodą, którą wybrałaś, by opłacić to zamówienie jest Apple Pay, a nie kupon. 

Kiedy sprzedający zleci zwrot środków, dostaniesz powiadomienie mailowe. Pieniądze wrócą na rachunek wykorzystany podczas płatności.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

musksav
#7 Wielbiciel#

To dziwne - płaciłam kuponem i dopłacałam tylko niewielką kwotę przez ApplePay…09CF241D-A819-4557-B897-A7B456216DFA.jpeg

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@musksav Dziękuję za zrzut. Sprawdziłam to ponownie i potwierdzam, że kwota wpłacona przez Apple Pay to 1 zł. Brak oznaczenia kuponu musi być błędem w naszym wewnętrznym systemie. 

W tej sytuacji po zwrocie zleconym przez sprzedającego, na rachunek wróci 1 zł, a kupon się odświeży i będziesz go mogła wykorzystać podczas kolejnego zakupu.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

musksav
#7 Wielbiciel#

Dziękuję! Sprzedający już zlecił zwrot. Kiedy kupon będzie ponownie aktywny?
Chciałam jeszcze tylko wspomnieć - pozostałą kwotę kuponu (0.91) wykorzystałam na innej aukcji. Czy to nie stanowi problemu?

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@musksav Nie, to nie problem. Nowy kupon będzie do wykorzystania na kwotę 49,09 zł.

Zwrot został zlecony, ale jeszcze nie jest rozliczony, dlatego proszę Cię o cierpliwość.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów