Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@krystian0114 Z opisu wynika, że jest to problem w ustawieniach Twojego urządzenia lub samego oprogramowania, na które nie mamy wpływu.
Odinstaluj apkę z poziomu Google Play i zainstaluj ją ponownie.
Zanim to jednak zrobisz to w ustawieniach wejdź w zakładkę 'aplikacje' i wykasuj wszystkie dane i pamięć podręczną apki Alle
Problem w tym, że właśnie nawet w zakładce aplikacje w ustawieniach telefonu nie mogę znaleźć appki allegro. Próbowałem już usuwać aplikacje i instalować ponownie, niestety bez powodzenia. Wszystkie inne aplikacje nie mają tego problemu, tylko i wyłącznie z allegro taki problem wystepuje
@krystian0114 Widać ją, że jest zainstalowana po wyszukaniu jej w sklepie Google Play?
Tak dokładnie. Jest w sklepie widoczna, można ją z poziomu Google Play otworzyć , ale w aplikacjach w telefonie jej nie ma, w żadnej zakładce jak i w ustawieniach. Znalazłem w aplikacji, że można było usunąć dane aplikacji wchodząc w aplikacje allegro. Znowu usunalem i zainstalowałem aplikacje ponownie, nawet uruchomiłem telefon ponownie pomiędzy. Nadal nic.
@krystian0114 Czyli odinstalowałeś apkę z poziomu sklepu PLAY i zainstalowałeś ponownie? Pozostaje chyba jedynie przywrócenie telefonu do ustawień fabrycznych ale zanim to zrobisz to podpytaj na jakimś forum związanym z telefonami - może ktoś znajdzie rozwiązanie.
Mam dokładnie to samo Aplikacja zniknęła, mogę ja włączyć przez sklep play albo ustawienia. Usuwałem ją i nic to nie zmieniło. W ustawieniach też wszystko przepatrzylem ale nic nie znalazłem .Mam samsunga s22