anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aplikacja działa tylko na Wi-Fi

casa_blanca
#1 Nowicjusz

Dzień dobry. Od kilku tygodni nie.moge użyć aplikacji w terenie. Działa tylko po połączeniu z Wi-Fi. Można prosić o pomoc? W uprawnieniach aplikacji nie widzę opcji sposobu łączenia się, więc to raczej nie to.

Dzięki za odpowiedź.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

Dzień dobry @casa_blancaproblem może leżeć w ustawieniach aplikacji, sieci lub urządzenia. Sprawdź proszę, czy aplikacja ma dostęp do danych komórkowych oraz, czy nie przekroczyłeś limitu danych. Możesz spróbować zrestartować urządzenie, sprawdzić aktualizację aplikacji oraz wyczyścić pamięć podręczną aplikacji.  

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

murek35
#7 Wielbiciel

Orange. Wszystko jest dobrze. Znam się na tych tematach. Coś z aplikacjami. **piiip** i allegro, i tylko na tych. 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@murek35 Czy wykonałeś wszystkie czynności, które sugerowała w tym wpisie Monika?

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:136273924
#7 Wielbiciel

Jakiego masz operatora? Miałem ten sam problem z Plusem - aplikacja nie ładowała się dopóki nie wyłączyłem trybu LTE. Może problem leży po stronie sieci?

oznacz moderatorów

murek35
#7 Wielbiciel

U mnie to samo,IOS , iPhone, allegro I **piiip** działa tylko na vifi. Reszta działa normalnie. Wszystkie ustawienia właściwie. Zróbcie coś z tym. Ewidentnie to coś nie tak z aplikacjami

oznacz moderatorów