anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aplikacja nie działa poprawnie, samsung s25 ultra android 16, wersja aplikacji 9.69.0

jacare88
#7 Wielbiciel

aplikacja mobilna allegro blokuje się na stronie głównej, działa dopiero po naciśnięciu przycisku wstecz

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@jacare88 opisz proszę dokładniej sytuację. Czy od razu po wejściu w aplikację strona się zamraża? Nie ma możliwości przejścia dalej? Czy próbowałeś przeinstalować aplikację? 

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Drachenfels_01
#7 Wielbiciel

Mam trochę inny problem, ale może być powiązany - ta sama wersja aplikacji oraz Android 16 - jak wchodzę do aplikacji to nie jest w stanie zaczytać żadnej zawartości w oknie aplikacji, nie jestem równiez w stanie się zalogować. Wpisuję dane i czekam w nieskończoność (kręci się kółeczko i nic sie nie dzieje - to samo jest na oknie głownym apki). Przeinstalowałem aplikacje i mam to samo.

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Drachenfels_01 Wyślij proszę zrzuty ekranu. To pomoże mi w weryfikacji sprawy. 

Nicol
oznacz moderatorów

Drachenfels_01
#7 Wielbiciel

1000030629.jpg

oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Dziękuję, @Drachenfels_01. Przekazałam Twoje zgłoszenie do odpowiedzialnego zespołu. Wrócę do Ciebie z odpowiedzią, gdy tylko ją dostanę.  

Marysia
oznacz moderatorów

Drachenfels_01
#7 Wielbiciel

Co ciekawe na allegro Gadane odpisywać moge i tutaj się zalogowałem.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Drachenfels_01 Forum Allegro Gadane jest odrębną platformą, dlatego wspomniany problem go nie dotyczy. 

Wiktoria
oznacz moderatorów

wafelka88
#1 Nowicjusz

U mnie to samo. Kolejny Dzień...

oznacz moderatorów