Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zakup dnia 19.11
Produkt dostarczony do mnie 21.11
Zwrot nadany 21.11 (okazało się że członek rodziny dla którego dokonałem zakupu rozmyślił się)
Zwrot dostarczony 23.11
Dyskusja rozpoczęta 05.12 z powodu braku zwrotu środków (prawie 1000zł)
20min po rozpoczęciu dyskusji odpisał mi ten sam automat który odpisywał w zwykłych wiadomościach allegro, coś mniej więcej:
,,Dziękujemy za wiadomość, na wszystkie pytania staramy się odpowiedzieć jak najszybciej. Na wiadomości odpowiadamy zgodnie z kolejnością ich otrzymywania - powielanie zapytania spowoduje opóźnienie w uzyskaniu odpowiedzi."
W dniu 06.12 poprosiłem o pomoc allegro, na którą znowu ten sam automat sprzedającego wysłał ,,kopiuj / wklej" wiadomość.
Czy takie automatyczne odpowiedzi wliczają się w udzielenie odpowiedzi w ciągu 24h?
Jeśli sprzedający tylko w ten sposób będzie mi odpowiadał to w jakim czasie allegro coś zrobi by sprzedający zareagował/zwrócił środki?
Za pomoc z góry dzięki.
To nie jest prawda ze trzeba czekać 14dni żeby dać możliwość złożenia wniosku do AP.
@Twisteddjoker znaczy ja mam takie wrażenie, że to jest OSA 🤔
,,OSA"?
@Twisteddjoker oficjalny sklep allegro osa w skrócie
Osądzanie siebie we wlasnych sprawach to do nich pasuje... jakby sobie autokombo odpalili automat allegro w dyskusji kontra automat bot osa to kupujący by ze statości zszedł i po problemie 😄
@az1rael ta sprawa nie dotyczy OSA, ani żadnego innego konta związanego z Allegro.
Nie mam pojęcia czym jest OSA, jestem jedynie zainteresowany jak najszybciej można rozwiązać mój problem.
Sprzedający wysyła - wróć - automatyczna odpowiedź wysyła również nr. pod który można dzwonić w sprawach pilnych jednak od kilku dni nie mogę się nawet tam dodzwonić.
A nie ukrywam w okresie przedświątecznym brakujące prawie 1000zł jest w jakimś stopniu odczuwalne