Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałem dzisiaj kupić książki z dostawą do automatów Pocztex - opcja zniknęła mimo iż Sprzedawca oferuję ten sposób dostawy. Przykładowa oferta od tego Sprzedawcy : Numer oferty: 17123639264
Proszę o informację "o co chodzi".
@admiral46 ja przechodząc do formularza dostawy i płatności widzę dostawę do Automatu Pocztex.
Prześlij proszę zrzuty ekranu z widocznym brakiem tej metody dostawy.
@gdvorek Proszę, u mnie też nie ma.... Nawet opcja "pokaz wszystkie na mapie" nie pokazuje poczty. A to opcja darmowa dla tej aukcji. Jak to wytłumaczysz?
@drekenzes Twój zrzut nadal mi nic nie mówi. Jeśli wyślesz zrzut z całego ekranu z datą i godziną i rozwiniesz listę [Zobacz wszystkie na mapie] wtedy odniose się do sprawy.
Z poziomu mapy i owszem da radę wybrać automat Pocztex, ale dlaczego nie ma tej opcji przy wybieraniu dostawy skoro jest jednak dostepna?
@gdvorek W metodach dostawy nie ma automatu Pocztexu. Na mapie faktycznie są te automaty, ale tak oznaczone, że gratuluje poszukiwania. Schowane tak, by nie znaleźć. No ja myślałem że ich nie ma, dopiero powtórne szukanie pomogło.
@gdvorek napisał(a):
@drekenzes Twój zrzut nadal mi nic nie mówi. Jeśli wyślesz zrzut z całego ekranu z datą i godziną i rozwiniesz listę [Zobacz wszystkie na mapie] wtedy odniose się do sprawy.
@gdvorek Data jest 2 minuty przed publikacją posta. W opcjach "Odbiór w punkcie" - co widać na screnie, nie ma opcji Pocztexu. A ma być. Tak samo jak Inpost i Orlen paczka na oddzielnych pozycjach.
Żeby klient miał szanse wyboru pocztexu, to musi wybrać pokazanie punktów na mapie i wiedzieć gdzie znajduje się automat, którego ikonka też się gubi.
Ale to nie ma ta działać. Ma być opcja "automat pocztex" po kliknięciu której mapa ma pokazać automaty pocztexu. Tak prawidłowo powinno to działać.
Obecnie takie zakopanie automatu pocztexu uniemożliwia większości kupujących korzystanie z tej opcji. Ja też dałem się nabrać, że go w ogóle nie ma. A więc pomysł Allegro na ukrycie opcji - działa.