Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Do ch. Czy możecie przestać zmieniać dostawcę?? Zamawiam ciągle przez inpost a wy to k zmieniacie na dhl jakim prawem.
Nie prawem tylko małym podstępem. Jak nie zauważysz i przed opłaceniem nie zmienisz na takiego dostawcę jak Ci pasuje to dostaniesz taką formą dostawy jaką allegro uważa dla Ciebie za najlepszą.
Dwa razy mi się wydawało, że źle kliknęłam, ale teraz mam pewność, ostatnio dużo zamawiam przez platformę i dzisiaj znów mam taką sytuację, robiłam kilka zamówień w danym dniu płacąc blikiem i mam na stałe ustawione na in post..3 rzeczy trafią do in post, a jedna przyjdzie pocztexem, - czego nigdy nie zamawiałam, bo to jedna z najgorszych wg mnie firm kurierskich- wystarczy opinie poczytać, jestem w ciąży nie mogę się denerwować, a od rana mi ciśnienie skaczę, co jak gdybym nie była w domu? zero informacji na telefon, gdybym nie weszła do historii zamówień- nie wiedziałabym, że zmieniono dostawcę bez mojej wiedzy i zgody, myślę, że to moje ostatnie zamówienie z tej platformy, przez taką politykę allegro- jak się zorientują kupujący - bo nie wszyscy są w temacie- straci po prostu klientów.. taka polityka biję też w sprzedawców- bo zwykły kowalski będzie obarczał winę za to sprzedawcę bo przecież wybrał taką a nie inną dostawę- mało kto podejrzewa o taką politykę platformę.. Biję to w odbiorcę i sprzedawcę.. mega nie fajne, jestem oburzona..