anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Automatyczne zmiany dostawc

Landoss123
#7 Wielbiciel

Do ch. Czy możecie przestać zmieniać dostawcę?? Zamawiam ciągle przez inpost a wy to k zmieniacie na dhl jakim prawem.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Nie prawem tylko małym podstępem. Jak nie zauważysz i przed opłaceniem nie zmienisz na takiego dostawcę jak Ci pasuje to dostaniesz taką formą dostawy jaką allegro uważa dla Ciebie za najlepszą.

oznacz moderatorów

ewelina258
#1 Nowicjusz

Dwa razy mi się wydawało, że źle kliknęłam, ale teraz mam pewność, ostatnio dużo zamawiam przez platformę i dzisiaj znów mam taką sytuację, robiłam kilka zamówień w danym dniu płacąc blikiem i mam na stałe ustawione na in post..3 rzeczy trafią do in post, a jedna przyjdzie pocztexem, - czego nigdy nie zamawiałam, bo to jedna z najgorszych wg mnie firm kurierskich- wystarczy opinie poczytać, jestem w ciąży nie mogę się denerwować, a od rana mi ciśnienie skaczę, co jak gdybym nie była w domu? zero informacji na telefon, gdybym nie weszła do historii zamówień- nie wiedziałabym, że zmieniono dostawcę bez mojej wiedzy i zgody, myślę, że to moje ostatnie zamówienie z tej platformy, przez taką politykę allegro- jak się zorientują kupujący - bo nie wszyscy są w temacie- straci po prostu klientów.. taka polityka biję też w sprzedawców- bo zwykły kowalski będzie obarczał winę za to sprzedawcę bo przecież wybrał taką a nie inną dostawę- mało kto podejrzewa o taką politykę platformę.. Biję to w odbiorcę i sprzedawcę.. mega nie fajne, jestem oburzona..

oznacz moderatorów