Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
To się będzie działo. Inpost ma awarię systemu i nie rozsyłają kodów odbioru do paczkomatów poprzez sms i maile. Podobno można odebrać poprzez aplikację, choć nie mogę sprawdzić bo nie mam. Rozmawiałem z konsultantem Inpostu i miał przesłać mi kod smsem. Jednak czekam już pół godziny i nic. Czyli jak zwykle bałagan i obiecanki cacanki a głupiemu radość. Dodzwonić się na infolinie jak zwykle tragedia. Ciekawe co będzie jak paczki zaczną wracać.
Muszę dodać. Przed chwilą otrzymałem kod odbioru od konsultanta (z pominięciem systemu). Jednak słowny.
@InPost potwierdzam , brak wiadomości sms , będą problemy !!
@amadia66 @kostas11 @mdrogeria
Serdecznie przepraszamy za powstałe utrudnienia.
Aktualnie pracujemy nad przywróceniem poprawnego funkcjonowania usług związanych z wysyłką kodów odbioru.
Jednocześnie prosimy o cierpliwość i wyrozumiałość.
Czy Inpost ma ponownie awarię systemu?
@Ahoj-GSM a co masz na myśli ??? była z godzinę temu zwiecha w aplikacji ale już się zaktualizowała 😄
Jak wrzucam nr listu na stonie Inpost z paczką, która miała do mnie dzisiaj przyjść to wyskakuje mi informacja, że została przyjęta w oddziale, wczoraj około godziny 17:00 i dzisiaj jeszcze do mnie nie wyruszyła. W aplikacji mam te same informacje.
@Ahoj-GSM Inpost ma regulaminowo 2 dni na dostawę 😄 a to co widzisz w allegro to Przewidywany czas 😄
Zazwyczaj na drugi dzień już są. A paczki, które miały dotrzeć do firmy też były zawieszone na dobę, ale widzę dzisiaj po 18 dotarły do paczkomatu.