anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Błąd adresu Allegro Lokalnie

Masol
#7 Wielbiciel

Dzień dobry.

W Allegro miałem zapisany adres z dodatkową linijką nazwy firmy:

Imię Nazwisko

Firma

Adres

00-000 Miasto

kupowałem na Allegro Lokalnie, wskazałem zapisany w systemie adres, ale sprzedawca dostał adres bez firmy:

Imię Nazwisko

Adres

00-000 Miasto

Co skończyło się zgubioną paczką bo pod tym adresem był duży biurowiec.

Proszę zweryfikować ten problem w systemie!

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Masol Widzę, że masz 6 adresów dodanych w Allegro Lokalnie, a w przypadku zakupu, o którym mowa, wskazałeś ten bez nazwy firmy. Nie jest to problem techniczny. Możemy usunąć wersje adresów, których nie chcesz wykorzystywać. Daj znać czy to zrobić.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Masol
#7 Wielbiciel

Dziękuję za odpowiedź. Czy "Allegro" i "Allegro Lokalnie" korzysta z innych zapisanych adresów? Gdzie w takim razie mogę edytować adresy przypisane do  "Allegro Lokalnie" i usunąć błędne?

Na Allegro.pl mam 4 adresy i ten na który miała iść przesyłka jest właściwy, z nazwą firmy, przy zakupie byłem przekonany że go wskazywałem.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Masol Allegro.pl i Allegro Lokalnie to osobne serwisy. Sam nie usuniesz adresów. Napisz na adres: spolecznosc@allegro.pl które adresy mają zostać. Pozostałe usunę.

Natalia
oznacz moderatorów

Masol
#7 Wielbiciel

@ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ To nadal nie jest rozwiązanie, bo nie jestem w stanie nawet wyświetlić adresów żeby wybrać te które miałbym usunąć. Ta funkcjonalność jest wybrakowana! Proszę po prostu wdrożyć funkcjonalność edycji adresów na Allegro Lokalnie.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Masol Tak jak napisałam wyżej - podaj w wiadomości adresy, które mają zostać w danych Allegro Lokalnie. Nie musisz ich wybierać z żadnej listy. Możesz podać te, które masz wpisane w Allegro.pl.

Natalia
oznacz moderatorów