anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Błąd podczas próby licytacji

szymdankop_2008
#7 Wielbiciel#

Witam. Od jakiegoś czasu borykam się z następującym problemem, który występuje podczas próby licytacji: Kiedy chcę wystawić kwotę zakupu(dotyczy licytacji) z jednym lub dwoma miejscami po przecinku(np 9,55zł) Allegro uważa, że "wystąpił błąd - spróbuj ponownie później", natomiast, kiedy podam cenę do pełnych złotych(np 9zł), wtedy Allegro uważa, że wszystko jest poprawnie. Czy ktoś z Was spotkał się z tego typu utrudnieniami i wie, w jaki sposób poradzić sobie z jego usunięciem/zniwelowaniem?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@szymdankop_2008 Czy jesteś pewnien, że w tych przypadkach podawana przez Ciebie cena uwzględnia kwotę postąpienia

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

pinsplash
#21 Demiurg#

@nat_not Natalia, ale jeżeli przyjmuje 9 PLN to i z 9,55 system powinien sobie poradzić ( bo już 9 jest większe od kwoty postąpienia )

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@pinsplash To prawda, ale wolę się upewnić, bo nie zostało to opisane jako konkretny przypadek, tylko przykład.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

AdrianXQ
#10 Popularyzator#

I mi także o sie stało, przegrałem dwie licytacje z nieznanego powodu, a dałem kwote o wiele większą niz te kwoty postąpienia i jak zawsze z dwoma cyframi po przecinku i teraz nagle wywalilo błędy

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@AdrianXQ Czy zapoznałeś się z progami kwoty postąpienia? Wskaż proszę numery tych ofert. Skonsultuję to. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

AdrianXQ
#10 Popularyzator#

Znam na pamięć te kwoty, dałem dużo więcej niż te 2,50 i nie przyjęlo żadnych ofert

14966029968, 14966784089 

oznacz moderatorów